STILSKE PRIČE

Modni detalji ključni su za stil; ove tri stvari su 'in', a na ove trebate zaboraviti

28.07.2021 u 06:20

Bionic
Reading

Dobro odabrani modni detalji vrlo su bitni za svaki stajling i dat će posebnu notu svakoj modnoj kombinaciji

Dobro odabrana torba, sunčane naočale ili nakit svaki će, pa i najdosadniji stajling učiniti ljepšim i modernijim.

Ako ste i vi veliki ljubitelji modnih dodataka, onda će vas zasigurno zanimati koji je accessoire in, a koji out u mjesecima pred nama.

Out su sunčane naočale okruglih okvira, in su sunčane naočale četvrtastih okvira

Dakako, najpopularniji ljetni modni dodatak su bez sumnje sunčane naočale. I njihov zadatak nije samo štititi naše oči od Sunčevih zraka. Ako ste i vi podlegli trendu sunčanih naočala okruglih okvira, došlo je vrijeme za nešto posve drukčije - velike četvrtaste sunčane naočale. Bilo da su u neutralnim tonovima, šarenih okvira ili u retro stilu, nose se sunčane naočale četvrtastih okvira.

Out su ribarski šeširići, a in su slamnati šeširi

Nakon što su tzv. bucket šeširi, odnosno ribarski šeširići, dominirali posljednjih nekoliko sezona, čini se da su se modni trendovi promijenili. Dakle ako volite nositi pokrivala za glavu, onda ćete biti oduševljeni cool šeširima od slame za kojima su poludjele brojne influencerice s društvenih mreža. Od klasičnih modela u bež boji do dramatičnih šešira u crnoj boji, šeširi od slame savršen su trendovski dodatak za ljeto - bilo na plaži, bilo u gradu.

  • +4
Marion Cotillard Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Out su trake za kosu, a in su kopče

Najlakši i najmoderniji način da ljeti maknete kosu s lica i vrata, osim gumice za kosu, čine trendi kopče, a koje su već isfurale slavne trendseterice poput Belle Hadid ili Hailey Bieber. Nakon što su velike modne kuće poput Guccija lansirale slične ukrase za kosu svi su ponovno prigrlili ovaj pomalo zaboravljeni modni dodatak koji je bio hit u 90-ima.