ZA ČISTU PETICU

Omiljena pedeset plus influencerica modno briljira u haljini koju bi svaka zaljubljenica u modu rado prošetala ovoga proljeća

31.03.2021 u 13:18

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih pedeset plus modnih influencerica redovito nas oduševi svakom svojom objavom, a najnoviji modni odabir nenadmašne Pilar De Arce nas je totalno očarao

Da su modne kombinacije nerijetko i s vrlo skromnim budžetom specijalnost Pilar De Arce, nove modne vladarice društvenih mreža nije nikakva novost, a vitka Španjolka ponovno je dokazala svoj istančani smisao za modu.

Pilar De Arce u kratkom se roku nametnula kako jedna od najpopularnijih pedeset plus influencerica, dama s nepogrješivim osjećajem za modu koje bez problema konkuriraju mladim blogericama.

Upravo je ova markantna brineta iz San Sebastiana, dokaz kako dobar modni stil nije rezerviran samo za 20-i-nešto fashionistice.

Nenadmašna Pilar ponovno je servirala proljetni look za koji možemo reći samo: 'Sjedi, pet'!

Iako su posljednjih sezona najpopularnije haljine tzv. midaksi duljine, sve popularnija influencerica odlučila se za klasik: haljinu maksi dužine. U bijeloj lepršavoj haljini sa zanimljivim zlatnim uzorkom, atraktivna Španjolka je izgledala bez greške.

  • +14
Maksi haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Duga svilena haljina čija je cijena 200 eura, odnosno oko 1500 kuna kreacija je brenda Laly. Haljina ima krep podstavu, duge rukave i male gumbe na prednjoj strani, a budući da je voluminoznog kroja influencerica je remenom naglasila vitki struk.

Ova prekrasna haljina zbilja je svestrana pa je možemo odjenuti i za neku svečaniju prigodu na otvorenom, ali i za dnevne prigode ukoliko je uparimo s npr. tenisicama, espadrilama ili za one koji voli rokerski štih s bajkerskim ili kaubojskim čizmama.

Mladenačka frizura i trendi naočale okruglih okvira zaokružili su ovo izdanje zgodne brinete koja svakim danom ima sve više obožavatelja na društvenim mrežama.