JESEN KAKVU ZASLUŽUJETE

Odmor uz ribolov, dalmatinske spa tretmane i Watsu terapiju

23.10.2012 u 10:26

Bionic
Reading

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nudi suncem obasjanu luksuznu jesen na poluotoku Punta Skala

Još uvijek topli sunčani traci pozivaju na jesenji odmor u Dalmaciji. U hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera na poluotoku Punta Skala jesenji gosti uživat će u mediteranskom načinu života: u gostionici Konoba Planika priredit će gulaš pripremljen u zemljanoj posudi ili pak obrok s ulovljenom ribom na roštilju s drvenim ugljenom. Prije toga, ljubitelji ribolova sami mogu loviti lignje u uvali Punta Skala.

Uživanje treba nastaviti u wellnessu – 'Dalmatinski spa tretman' bazira se na uporabi ružmarina i lavande: nakon opuštajuće kupke u laguni, morskom soli i aromatičnim uljima pročišćavat će se koža, te će zatim biti počašćena aromatičnom masažom 'Made to Measure', pri čemu će se koristiti toplo ulje lavande i ružmarina. Potom slijedi 'isključivanje mozga' i uživanje u nagrađivanom Acquapura SPA centru koji se prostire na površini od 6.000 četvornih metara i između ostalog sadrži otvoreni Infinity bazen, Sole bazen, panoramsku zemljanu saunu s pogledom na more, turski hamam, sobu za opuštanje s panoramskim pogledom te tamnu sobu s ljuljačkama ili vodenim krevetima.

Ponuda 'Jesen u Dalmaciji' vrijedi do 28. prosinca i može se rezervirati po početnoj cijeni od 399 eura po osobi. Ova ponuda također uključuje dva noćenja u dvokrevetnoj sobi, pri čemu se boravak svakako može produžiti, zatim bogat Falkensteiner doručak na bazi švedskog stola te večeru u gostionici Konoba Planika.

Uzbudljiv doživljaj za dušu i tijelo također nudi paket hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera pod nazivom 'Salt Journey'. Pritom se u hotelu s pet zvjezdica velika pažnja pridodaje visokokvalitetnoj ninskoj soli iz istoimenog susjednog grada. Ninska sol okrepljuje duh i tijelo, dok prirodna eterična ulja šire miris mora. Osim dva noćenja u dvokrevetnoj sobi, ponuda uključuje i korištenje Acquapura Spa centra koji je u sklopu hotela. U posebnosti spa centra ubrajaju se hidrirajući ritual peelinga kože te opuštajuća masaža glave. Usto se tijelo masira zagrijanim aromatičnim uljima. Na kraju slijedi peeling s morskom soli. Ona ne samo da čisti, nego i revitalizira kožu tijekom postupka umotavanja tijela. Prednost: tretman pruža učinkovitu hidrataciju i njegu kože. Ponudu je moguće rezervirati do 28. prosinca po početnoj cijeni od 289 eura po osobi

Sukladno sloganu 'Doviđenja jesenjim napetostima' gosti hotela Iadera, člana najprestižnije svjetske udruge hotela Leading Hotel of the World, mogu se opustiti u vodenoj shiatsu ili kratko, watsu terapiji. Watsu je osmišljen kao nježno istezanje i masaža tijekom plutanja u toploj vodi. Ovom terapijom se potiče cirkulacija dok se ulazi u stanje duboke opuštenosti pa tijelo otpušta fizičku i emocionalnu napetost. 'Veseli nas što smo ovu terapiju uključili u naš program. Watsu terapija omogućava mobilizaciju kralježnice i zglobova na način koji je moguć samo u vodi', kaže direktorica hotela Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, Yvonne Tesch.