FASHION GURU

Od Antonije Blaće Guruu se plače

04.05.2009 u 10:46

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica Antonija Blaće izgleda toliko obično da Fashion Guru jednostavno ne razumije kako je uopće postala voditeljica. Kada odjene nešto pristojno i klasično izgleda dosadno, ako odjene nešto avangardnije, onda je na korak od toga da izgleda kao klaun

Puno bolje nije prošla ni Barbara Kolar koju je ovoga tjedna nabacila haljinu koja izgleda kao zastor u kabaret baru, a ni njezin kolega Duško koji pokušava izigravati frajera. Još dvojica frajera, voditelji RTL-ova showa 'Wipeout', oduševili su Gurua svojim stajlingom za koji treba imati hrabrosti ili je u pitanju totalno neznanje.

Ana Stunić promovirala je svoju novu frizuru koja neodoljivo podsjeća na skijaške skakaonice, dok je njezina muška polovica Daniel Delale, pokazao svoju najbolju zurku do sada.

Na meti Fashion Gurua ovoga tjedna našli su se još i Tarik Filipović, Branka Kamenski, Marina Parlov te, kao šećer na kraju, Renata Sopek i Modni Mačak. Kako ih je Fashion Guru ocijenio, pogledajte u fotogaleriji. Ne zaboravite, glasati možete i sami.