10 GODINA KASNIJE

Ocvala Madonna i Angelina ugasla sjaja

30.12.2009 u 15:28

Bionic
Reading

Kvartovski kradljivac Pattinson, neugledna Angelina Jolie i ružnjikave mlađahne zvjezdice nisu likovi novog holivudskog blckbustera, već realnost starenja, tvrdi forenzičar Joe Mullins

Možda će neke od zvijezda pokušati pobjeći zrelosti uz pomoć skalpela i injekcija botoksa, možda u bližoj budućnosti bude otkriven eliksir mladosti, tko bi to znao, ali ovako bi izgledali da se prepuste godinama. Barem tako tvrdi forenzičar Joe Mullins, koji se poigrao ljepuškastim licima koja nas okružuju po medijima.

Po Mullinisu, većini zvijezda brzo će nestati ljepote, dapače, pretvorit će se u svakojake karikature: od majmunolike Madonne, preko babastih Angeline i Paris Hilton do ružnjikastih Lindsay Lohan, Britney Spears, Miley Cyrus.

Kako će najpoznatije osobe današnjice izgledati za deset godina? Hoće li ih potrošiti način života, poroci kojima se predaju ili će ih život umotan u svilu sačuvati od godina kojima još nitko nije uspio umaknuti?

Muški dio priče neće bolje proći u bitki s vremenom. Tako će Pattinsonu narasti obrve i tinejdžerska brada, a pasti šarm te će više nalikovati sumnjivom tipu iz kvarta nego zvijezdi za kojom luduju srednjoškolke širom svijeta. Beckhamu će, s druge strane, godine nabaciti izgled ostarjela bogataša u dokolici. Jedini koji će zadržati šarm originala po Mullinsu, bit će sijedi Brad Pitt, na kojemu će se potvrditi ona stara kako muškarci s godinama dobivaju i na šarmu.