besprijekoran stajling

Očarala izgledom: Angelina Jolie elegancijom pomela konkurenciju na crvenom tepihu

19.02.2018 u 10:13

Bionic
Reading

Angelina Jolie bila je glavna zvijezda ovogodišnje dodjele filmskih nagrada BAFTA koja se tradicionalno održava u Londonu. Američka glumica, redateljica i producentica plijenila je pažnju na crvenom tepihu u elegantnom stajlingu u kakvom je rijetko viđamo, a baš kao i većina kolegica, držala se crnog dress codea u znak solidarnosti s pokretom Me Too

Kada se Angelina Jolie sprema za crveni tepih, ništa manje od savršenstva ne treba ni očekivati. 42-godišnja oskarovka anđeoskog lica, koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, zablistala je na dodjeli filmskih nagrada BAFTA u londonskom Royal Albert Hallu poput holivudske dive 50-ih godina.

Rijetke su one žene kojima uvijek pođe od ruke ukrasti pažnju gdje god se nađu u danom trenutku, a jedna od njih svakako je Angelina, koja je na crvenom tepihu plijenila bezvremenskom elegancijom u dugačkoj crnoj haljini od baršuna s potpisom modne kuće Ralph & Russo, uz pomoć koje je zasluženo uvrštena na listu najbolje odjevenih glumica na ovogodišnjoj dodjeli nagrada BAFTA.

  • +34
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Atraktivna glumica, kojoj su proteklih godina pripisivali anoreksiju, iako i dalje vidno mršavija nego što ju pamtimo s početka karijere, izgledala je veličanstveno u baršunastoj haljini srcolikog dekoltea i spuštenih naramenica koji su cjelokupnom stajlingu dali glamurozan efekt, dok su joj duboki prorez i gola leđa dali dozu seksepila.

Lijepa oskarovka, čiji je film 'Prvo su mi ubili oca' ove godine nominiran za najbolji strani film, cjelokupan stajling upotpunila je statement nakitom kao što su viseće naušnice i predimenzionirani prsten optočen dijamantima s potpisom kuće Graff, dok je kosu odlučila podignuti u elegantnu zalizanu punđu.

  • +23
Dodjela nagrada BAFTA Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia