Lucy Liu

Obožavatelji u šoku: Slavna glumica postala plavuša i razočarala sve

23.05.2018 u 17:05

Bionic
Reading

Da promjene ponekad nisu dobrodošle, uvjerila se ovih dana američka glumica Lucy Liu. Kada se pojavila na dodjeli nagrada Obie u New Yorku, 49-godišnja glumica šokirala je sve svojom novom bojom kose

Mnogi je se s radošću sjećaju kada je zajedno s Cameron Diaz i Drew Barrymore glumila jednu od 'Charlijevih anđela'. Atraktivna Amerikanka čiji su preci iz Kine, zbog svog je porijekla bila zanimljiva. Uvijek prepoznatljive tamnosmeđe duge, ravne kose, svoj je imidž brižno gajila godinama, a sada je sve iznenadila.

  • +5
Lucy Liu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U 50. godini života Lucy Liu odlučila se za promjenu imidža, a kako to bolje napraviti negoli odlaskom frizeru. Dužinu kose ovoga puta nije dirala, no zato je svoju prepoznatljivu tamnu kosu posvjetlila, pa kada se pojavila na dodjeli nagrada Obie u New Yorku, šokirala je sve prisutne.

Lucy Liu preko noći je postala plavuša, a obožavatelji njezinog lika i djela to nisu dočekali s oduševljenjem. No, ona se time ne zamara, a je li ovdje riječ samo o kratkotrajnom hiru, pripremi za novu ulogu ili nečem trećem, vidjet ćemo uskoro.