NOVA LINIJA

Obožavane Birkenstock sandale zablistale u robusnom izdanju

07.03.2024 u 08:52

Bionic
Reading

Nakon velikog uspjeha anatomskih natikači Arizona i klompi Boston, njemački Birkenstock njihov uspjeh nada se ponoviti sa robusnim trail sandalama

Birkenstock Outdoor kolekcija sandala, kao dio ovogodišnje sezone proljeće/ljeto, ideološka je kulminacija obuće namijenjene aktivnostima u prirodi, s kojom se njemački brend posljednjih godina ozbiljno pozabavio.

U web trgovini brenda, novi modeli Birkenstockica dostupni su od 4. ožujka, a krase ih sva obilježja dosadašnjih modela.

Kao svi modeli, i ove robusne sandale proizvedene su u Njemačkoj, utemeljene na stoljećima zanata i usmjerene prema suvremenom dizajnu - ovaj put s potplatom prilagođenim pješačenju.

Birkenstock sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Arizona Rugged sandale izgledaju poput svojih prethodnika, a od njih se jedino razlikuju laganim potplatom od polimera koji krasi i budući klasik brenda, model Kalahari.

Glavna zvijezda nove kolekcije Birkenstocka su sandale Mogami Terra, potpuno novi trail model dizajniran za aktivnosti u prirodi i gorpcore entuzijaste.

Osim što su vodootporne, ove sandale gotovo sigurno su i udobne, predstavljajući vrunac višegodišnjeg rada Birkenstocka na sandalama prikladnim za avanture.

Birkenstockova Outdoor linija obuće ne predstavlja vrhunac već samo novi cilj na putu do stalne inovacije njihovih sandala. Naglašava Birkenstockov etos, kao i nekoliko drugih nedavno otkrivenih stilova, dok pokušava zakoračiti na neke nove terene.

  • +9
Poznati nose Birkenstock sandale Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia