MOĆ UZORAKA

Provjereno podiže stajlinge: Ovaj 'jeftin' trend u svijetu cipela vladat će proljećem

15.02.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Svi modni entuzijasti s vremena na vrijeme imaju kreativne blokade kada je riječ o kreiranju dobitnih stajlinga. U takvim trenucima, samo jednostavno ubrizgavanje neočekivanog elementa u modnu mješavinu dovoljno je za sprječavanje dojma 'ustajalog' looka. Dodaci su izvrstan način za to; točnije cipele, a još konkretnije modeli s printom

Tijekom proteklih sezona cipele s leopard uzorkom redovito su se pojavljivale na fotografijama stajlinga modnih influencerica sa Instagrama. U kombinaciji sa bazičnim komadima, kao što su obične traperice ili mala crna haljina, modeli cipela ukrašeni leopard uzorkom i sličnim nesumnjivo dodaju zanimljivost.

  • +9
Cipele s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Cipele s uzorkom, a osobito leopardovim, nisu nikakva novost na modnoj sceni, no ove sezone postale su ključnim igračem u viralnoj estetici 'mafijaške žene', kao i kaputi ukrašeni ovim animal printom.

No, nije to jedini print koji je u trendu, kada govorimo o različitim siluetama obuće. Postoje još četiri za koja se očekuje da će u nadolazećim mjesecima značajno dominirati policama trgovina i upotpuniti stajlinge ljubitelja mode.

Leopard uzorak

Vjerojatno najveći trend po pitanju cipela s printom u ovoj godini, leopard uzorak daruje razigrani štih čak i najjednostavnijim odjevnim kombinacijama.

Gucci monogram print

Iako se talijanski brend s novim dizajnerom okrenuo modnoj viziji Toma Forda, minimalizmu s dozom seksepila, popularna estetika 'mafijaške žene', a zatim i povratak trendova iz ludih 70-ih, učinili su da prepoznatljivi, monogram print Guccija ponovno postane privlačnim. Kada govorimo o cipelama, posebno se ističe u formi slingback cipela, stvoren od mnoštva svjetlucavih cirkona.

Zebra uzorak

Baš kao i s uzorkom leoparda, čini se da će cipele s uzorkom zebre uvijek biti relevantne, tako da možete biti sigurni da je par koji ugrabite isplativa investicija.

Karirani uzorak

Ovaj klasik u svijetu uzoraka općenito glasi za veliki trend u aktualnoj godini pa zašto ga ne biste istaknuli cipelama? Iteracije od tvida ili buklea ove proljetne sezone posebno su neodoljive.

Gingham uzorak

Kako se približavamo toplijim danima, uzorak gingham ili vichy ponovno se priprema zauzeti počasno mjesto u našim ormarima. Brojni brendovi već su ponudili svoje viđenje trenda gingham cipela, pa je gotovo nemoguće odabrati favorita.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr