s DOMAĆIM POTPISOM

Objavljene prve fotografije s vjenčanja Gorana Vlaovića: Pogledajte u kakvoj je vjenčanici osvanula bivša Miss Universe

29.08.2021 u 16:57

Bionic
Reading

Bivši Vatreni i nositeljica lente Miss Universe, Ivana Mišura, svoju vezu okrunili su brakom nakon što su u veljači postali roditeljima djevojčice Vane

Da su Goran i Ivana svoju ljubav okrunili brakom, na Instagramu je otkrila nekadašnja predstavnica Hrvatske na svjetskom izboru za Miss Universe, Ivana Delač.

Poznate imenjakinje u zagrebačkom hotelu Sheraton pozirale su uz još dvije bivše nositeljice lente Miss Universe, Nataliju Pricu i Marijanu Kužinu, baš kao proteklog mjeseca u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade tijekom izbora za Miss Universe Hrvatske 2021..

Kako je otprije poznato, Goranova odabranica svoju vjenčanicu iz snova pronašla je zahvaljujući domaćem brendu Vesna Sposa. 

Goran Vlaović i Ivana Mišura u vezi su od 2018. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a isprva ih, osim prijateljskih simpatija, ništa više nije povezivalo. U javnosti nije poznato kada su shvatili da ih veže nešto više od prijateljstva, a otkako su postali par, moglo ih se vidjeti na popularnim zagrebačkim okupljalištima i u noćnom životu.

Inače, Vlaoviću je Vana četvrto dijete. Dvojicu sinova i kćer dobio je u braku sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček.

  • +4
Ivana Mišura Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL