VODIČ ZA NAUTIČARE

Objavljen besplatni mobilni vodič 'Sailing in Croatia'

15.07.2013 u 14:30

Bionic
Reading

Udruga za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga UZAP objavila je, sada već svoj treći besplatni turistički vodič prilagođen mobilnim i tablet uređajima pod nazivom 'Sailing in Croatia'

Svake godine javlja se dilema koju destinaciju posjetiti za odmor. Hotel ili hostel, auto ili avion, jahta ili jedrilica? No dobro, moramo priznati da nam iznajmljivanje jahte ili jedrilice baš i ne pada često na pamet. Ovaj vodič širokoj masi će razbiti mitove o skupoj i nedostižnoj plovidbi hrvatskom obalom, a strancu pružiti korisne informacije o plovidbi hrvatskim Jadranom.

'Sailing in Croatia' vodič je na engleskom jeziku, popraćen brojnim fotografijama i zanimljivim temama koji će svaki pravi nautičar zasigurno poželjeti. Prilagođen je za pregledavanje na mobilnim i tablet uređajima, a dolazi u širokodostupnom obliku .pdf kako bi ga u svako vrijeme s bilo kojeg mjesta mogli otvoriti. Za pregledavanje vodiča nije potreban pristup internetu nakon što ste ga jednom preuzeli u svoj uređaj.

Vodič sadrži brojne korisne informacije za nautičare kao što su opisi svih poznatijih hrvatskih otoka, popisi benzinskih postaja, detaljan opis svih ACI marina, općenite informacije o Hrvatskoj, kao i informacije o dolasku i kretanju po državi.

Zadnji dio vodiča posvećen je gastronomiji te tako donosi nekoliko savjeta za sve koji za vrijeme plovidbe sami pripremaju svoje obroke, kao i sedam tradicionalnih recepata za sedam dana plovidbe Hrvatskom.

Vodič je izdan u suradnji s tvrtkom Sailing.hr koja višegodišnjim iskustvom organizira tematske ture diljem Jadrana. Više o projektima udruge za promoviranje turističkih destinacija, proizvoda i usluga možete pročitati na službenim web-stranicama Udruge

Pogledajte vodič online
Besplatno preuzmite vodič