Raj za cijelu obitelj

Savršeni obiteljski odmor čeka vas u hotelu Sonnenpark u sunčanim toplicama u Lutzmannsburgu

Sonnentherme_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Sonnentherme_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Tamo gdje su najmanji najveći. Zajedno s maskotom toplica pod imenom Sunny Bunny uronite u šest različitih svjetova razonode Sunčanih toplica Lutzmannsburg i uživajte u savršenom obiteljskom odmoru u hotelu Sonnenpark****

Uronite u šest različitih svjetova razonode Sunčanih toplica Lutzmannsburg i uživajte u savršenom obiteljskom odmoru u hotelu Sonnenpark**** te se prepustite bezbrižnim sunčanim danima godišnjeg odmora.

U hotelu za obitelji Sonnenpark u Lutzmannsburgu roditelje čeka potpuna antistres terapija, a bebe i mala djeca uranjaju u svijet zabave na suhom i u hotelskim bazenima. Sonnentherme Lutzmansburg kao vodeće europske toplice za bebe i djecu, nude raznovrsne atrakcije, izvanredan zabavni program te mnogo drugih vrhunaca svojim malenim i velikim gostima. Jedinstvenu ponudu za najmlađe nudi Baby World, a Fun World i Speed World sa svojim Mega-Tube-toboganom 'XXL Monster Ride' (dužine 270 m) nude beskonačnu vodenu zabavu. Mnogobrojni tobogani, inovativna plivačka akademija (Swim Academy) te Splash Pool s 3 skakaonice i nadvišenom umjetnom stijenom za penjanje, bazen za malu djecu s plažom za bebe i pješčanom plažom, električni brodići, vlakić za djecu, arena za dječja događanja te puno drugih atrakcija jamče neograničenu obiteljsku zabavu.

Sonnenpark_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Sonnenpark_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Izvor: Promo fotografije / Autor: ANDI.BRUCKNER

****Hotel Sonnenpark, obiteljski hotel u Sunčanim toplicama Lutzmannsburg koji ima direktan pristup vodenom parku, posjeduje i vlastiti hotelski ekskluzivni vodeni svijet te obiteljima također nudi obiteljski odmor prema najvišim standardima. Cjelokupno uređenje prilagođeno je potrebama obitelji. Jedinstvena je i maskota Sunny Bunny kao domaćin i ljubimac sve djece, igraonice i svjetovi razonode prilagođeni su različitim dječjim uzrastima, kuća i radionica maskote Sunny Bunny, mnogobrojne ponude aktivnosti krojene prema obiteljskim potrebama, cjelodnevni besplatni program za bebe i djecu te sveobuhvatna skrb za djecu su uključeni u ponudu.

Pročitajte više

Dan za danom sunčani trenuci za najmlađe na „danima beba“ u Sunčanim termama Lutzmannsburg

23.4. - 7.6.2019 (osim 31.5. - 2.6.2019) mala će srca zakucati jače zahvaljujući brojnim sadržajima poput plivanja za bebe, gimnastike za bebe i masaže za bebe. Sonnentherme će usto tijekom godine na natjecanju za bebe fotomodele 'Lijepo sanjaj!' tražiti pobjednika za snimanje naslovnice, uz lijepe nagrade.

Srce Sonnentherme Lutzmannsburg tijekom cijele godine predstavlja jedinstveni zabavni park „Baby World“. Raj za najmlađe, s posebnim unutarnjim bazenima s ugodnih 35°C temperature vode i 27°C temperature zraka, kao i s jedinstvenom 'Baby Beach' pješčanom plažom i ležaljkama u hladovini na vanjskom terenu. Brojne dodatne pogodnosti poput dječjih kolica na najam, poluzatvorene sjedalice za dojenje, prostori za prematanje, sobe za spavanje, igranje i kuhinja za bebe jamče opuštene dane tijekom godišnjeg odmora.

U hotelu Sonnenpark smještaj za bebe (0-2 godine) je besplatan! Izuzetak 1.5 - 5.5. und 30.5. - 2.6.2019

Obljetnički tjedni - Let ́s Party 25 godina Sonnentherme

Sonnentherme_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Sonnentherme_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Izvor: Promo fotografije / Autor: ANDI.BRUCKNER

Ljeto, sunce, Sonnentherme

Male strastvene plivače očekuje raznovrstan program, jednako kao i brzi doživljaji na velikim toboganima. Vanjsko područje pretvara se u raj za igru i prostor za događaje pod vedrim nebom.

Slavimo 15 godina Hotela Sonnenpark s 15% popusta na boravak od 11.6.-7.7.2019 (osim 20.-23.06.2019) i 1.- 22.9.2019! Rezervacija moguća od dva noćenja nadalje. Popust se ne može iskoristiti na paketima.

Promocijski kod za online rezervacije: Party2019

Djeca, djeca djeca

Od 04.11. do 13.12.2019. bebe i djeca bit će još više u središtu pažnje u Sonnentherme i hotelu Sonnenpark****.

Tijekom tjedana MaxiMini djecu do šest godina starosti dočekuju bezbrojne aktivnosti, atrakcije i programski sadržaji. U hotelu Sonnenpark*** sva djeca starosti od 0-6 godina ostvaruju 30% popusta na noćenje.

Plivanje za bebe, wellness za bebe, masaža za bebe: sve za one najmanje među našim miljenicima. No, tjedni MaxiMini i nešto starijima nude pregršt avanture u vodi – primjerice na Pitsch Patsch partyu ili na Bobby Boat Timeu. U umjetničkoj radionici, u pekarnici ili u Funny Kiddy sauni: zabava i na suhom stoji na prvom mjestu. Neumorno u akciji su zec Sunny Bunny i njegova prijateljica Pinky Bunny.

Sonnenpark_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Sonnenpark_Sonnentherme-BetriebsgesmbH

Izvor: Promo fotografije / Autor: ANDI.BRUCKNER

Najljepši darovi za vaše najmilije!

Naši vrijednosni bonovi i kuponi za noćenje originalna su ideja za svaku prigodu. Isti možete odmah i sami ispisati (plaćanje Visa i Mastercard), te odmah pokloniti nekome i to sve besplatno. Jednostavno, u bilo koje vrijeme mogućnost 24 satne kupnje iz udobnosti doma. Idealan poklon u zadnji čas. Brojne lijepe ideje za darove za najmlađe možete pronaći u Sunny Bunny Shopu. U trgovini ćete pronaći i sve što dječjim očima daje sjaj, Sunny Bunny i Pinky Bunny darove za svaku dobnu skupinu!

Za male i velike šampione!

Priprema, pozor, sad! Utrka u Sonnentherme Lutzmannsburg održava se 29. lipnja 2019. Snage na ORF Burgenland Family Runu mogu odmjeriti (hobi) trkači svih dobnih skupina na i oko vanjskog prostora termi.

·novčana nagrada za najbrže!

·besplatno korištenje termi!

·vrećica za početnike & besplatna hrana!

·mega program na ORF Burgenland pozornici!

·trčanje & pomaganje!

Najcool događaj godine

Ljetni događaj za svu cool djecu u dobi od 3 do 14 godina u termama Sonnentherme. Sudionike očekuju odlične nagrade, nagradne igre, puno zabave i dobrog raspoloženje na KRONEHIT Radio pozornici u Outdoor parku (u slučaju lošeg vremena u dvorani s toboganima). Specijalno za najmlađe! Koja je najbrža obitelj u Austriji? Svladajte zajedno s mamom i tatom mega tobogan 'Twister'! CITROËN Wiesenthal predstavlja najcool CITROËN automobile za obitelj i ljeto.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!