NIJE ZA SVAKOGA

Obilježio je Tjedan mode u Parizu: Ovaj dramatični make-up mogao bi biti veliki trend

31.01.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Tjedan visoke mode u Parizu uspio je iznjedriti novi/stari make-up trend koji bi mogao postati veliki hit u mjesecima pred nama

Intenzivan make-up na očima postignut crnom bojom sjenila, olovke ili tuša za oči postao je neočekivani trend na netom završenom Tjednu visoke mode u Parizu. I dok su ga na modnim revijama istaknuli brendovi poput Chanela, Valentina i Stephana Rollandea, na gradskim ulicama to je u nekoliko navrata učinila nova odabranica Kanyea Westa, američka glumica Julia Fox.

Njezin dramatični make-up, kao i slični viđeni na modnoj pisti, dobili su naziv ‘Black Swan’ po istoimenom filmu iz 2010. godine zahvaljujući glavnoj junakinji, balerini Nini Sayer, koju utjelovljuje Oscarom nagrađena Natalie Portman.

Kako je nastao make-up ‘Black Swan’ na glumici Juliji Fox, na Instagramu je otkrila slavna vizažistica Pat McGrath, čiji su proizvodi korišteni u stvaranju ovog upečatljivog izgleda koji nije za svakoga, a brojne beauty entuzijastice otkrile su kako postići njegovu suptilniju verziju.