STAJLIŠ DVOJAC

O njihovim izdanjima se govori: Florence i Zendaya pokorile premijeru filma 'Dune 2'

07.02.2024 u 09:07

  • +7

Florence Pugh i Zendaya

Izvor: Profimedia / Autor: VICTOR CHAVEZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Dugoiščekivani drugi nastavak filma 'Dune' u svjetska kina stiže početkom ožujka, a njegova promo turneja ovoga tjedna započela je u Mexico Cityju

Nakon druženja s medijskim predstavnicima ranije tog dana u dvorani hotela Fours Seasons, glumačka postava s redateljem Denisom Villeneuvom nazočila je svečanoj premijeri.

Njegove glavne zvijezde, glumice Florence Pugh i Zendaya Coleman, tim su povodom osigurale najveću pozornost.

Nakon što je na druženju s predstavnicima Sedme sile osvanula u futurističkom kompletu britanske dizajnerice Torishéju Dumi, na svečenoj premijeri filma Zendaya je osvanula u stajlingu slične siluete.

Kratki top s naglašenim rukavima otkrio je dio porpsja i torzo, dok je donji dio činila duga suknja visokog struka s kožnim detaljem korzetnog izgleda i visokim prorezom.

Ovaj komplet smeđe boje za zvijezdu filma 'Dune' stvorila je talijanska Bottega Veneta, a i ovo izdanje finiširala je cipelama s potpisom proslavljenog Christiana Louboutina - smeđim salonkama satenskog sjaja.

Glumica Florence Pugh svojim dnevnim i večernjim stajlingom u Mexico Cityju naglasak je stavila na bijelu boju.

Iako posljednjih mjeseci redovito nosi kreacije modne kuće Valentino, za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica, u Meksiku je učinila iznimku.

Na dnevnom druženju s medijskim predstavnicima osvanula je u bijelom kompletu stvorenom od visoko rezanog topića i suknje visokog struka presvučene srebrnim aplikacijama.

Riječ je o kreaciji s potpisom brenda Galvan London, a bijelu boju u večernjim satima istaknula je laskavom haljinom iz nadolazeće kolekcije irskog brenda Standing Ground.