haljina od ziherica

Zvijezda Grammyja: Miley Cyrus nosila je pet stajlinga, a o ovoj 'goloj' haljini svi pričaju

05.02.2024 u 13:38

  • +7

Miley Cyrus

Izvor: Profimedia / Autor: Robyn BECK / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Na svakoj prestižnoj dodjeli nagrada izdvoji se onaj jedan stajling o kojem svi pričaju. Na nedavnoj dodjeli Emmyja to je bila 'gola' haljina Selene Gomez, a na jučerašnjoj svečanosti dodjele nagrade Grammy Miley Cyrus zaslužna je, ne za jedan, već za pet stajlinga o kojima svi pričaju

U večeri u kojoj je osvojila dva Grammyja, za najbolju snimku godinu i najbolju pop solo izvedbu, Miley Cyrus je zakoračila na crveni tepih u uvjerljivo najhrabrijem izdanju večeri - noseći jedva primjetnu zlatnu haljinu od metalne mreže.

Ova kreacija dolazi s potpisom Maisona Margiele, a sačinjena je od efektnih zlatnih ziherica koji su njenu kožu ostavili golom, te obogaćena metalnih grudnjakom i gaćicama. Na prozirnu haljinu pjevačica je nosila još jedan hrabar trend - žute Tabi cipele s prepoznatljivim prorezom između prstiju i glamurozno visokim potpeticama.

Nakon što je ušla Crypto.com Arenu, preodjenula se u crni kombinezon s perlama i dubokim dekolteom, brenda Tom Ford, i njem primila nagradu za najbolju pop solo izvedbu, koju joj je uručila Mariah Carey.

Kada je na red došla izvedba hit pjesme 'Flowers', koja joj je donijela obje nagrade, zablistala je u srebrnoj mini haljini u stilu Tine Turner - što je njenu frizuru u stilu 70-ih učinilo još prikladnijom. Da bi sve bilo u skladu pop dive, kao prateću pjesmu birala je Turnerovu 'Proud Mary'.

'Zašto se pravite kao da ne znate ovu pjesmu?', upitala je publiku koja se, prema njenom mišljenju, nije dovoljno uživjela u svima dobro znani hit koji je bio daleko najslušanije pjesma u prvim mjesecima prošle godine.

Čak i nakon nastupa, Miley Cyrus odbila je ideju da se u publiku vrati u već viđenom izdanju te je na svoje mjesto stigla u čipkastom kombinezonu dubokog izreza s pernatim detaljima, a niti tu nije bio kraj njenim stajlinzima.

Naime, za primanje nagrade najbolje snimke godine, osvanula je u glamuroznom izdanju bordo haljine sa šljokicama, asimetričnog poveza preko ramena i izreza duž bočne strane tijela te pernatog šal koji je s mini torbicom nosila u rukama.

Dok je primala nagradu, sve je nasmijala iskrenim priznanjem:

'Mislim da nisam nikoga zaboravila spomenuti, ali čini mi se da sam zaboravila donje rublje', otkrila je sa sramežljivim smiješkom na usnama.

kakva raskoš

Zlato, sjaj i hrabri izrezi: Pogledajte spektakularne haljine na dodjeli Grammyja

Pogledaj galeriju