IZLUDITE GA

O kakvoj predigri on sanja?

24.12.2013 u 07:54

Bionic
Reading

I muškarci vole predigru, a kada mu ponudite nešto od navedenoga, izgubit će glavu za vama

Predigra itekako može biti zabavna, samo treba pustiti mašti na volju, a upravo to je ono što muškarci najviše vole. Priredite svome dragome druženje za pamćenje.

Dođite kod njega na posao

Predigra ne mora nužno započeti u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom odjenite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su, dakako, obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno rastvori a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati što vam je na umu, mogli biste usput negdje stati.

U spavaću sobu u – štiklama!

Muškarci obožavaju vidjeti ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Odjenite seksi donje rublje i samostojeće čarape te cipele s vrlo visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sjednite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vrijeme za akciju.

Skinite sve sa sebe – senzualno i zavodnički

Budući da su muškarci vizualna bića, priuštite mu prizor za pamćenje. Razodjenite se vrlo polako pred njim. Zadignite suknju, lagano i nježno svucite čarape, a potom i ostale dijelove odjeće. Činite to senzualno i vrlo polako, a po mogućnosti gledajte ga u oči. Bit će mu to predigra za pamćenje.

Zajednički vrući ples

Pustite glasno njegovu omiljenu glazbu. Priđite mu u maniri seksi filmske dive, a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite mu se čvrsto uz tijelo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli plesati, ali vjerujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Dodajte malo slatkoga…

Predigra doslovce može biti slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu svežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite mu tijelo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mjesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno započne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vrijeme muči, a onda zajednički eksplodirajte u žestokoj strasti.