OSTAVLJA BEZ DAHA

Novu frizuru Salme Hayek zasjenio nikad dublji dekolte

08.06.2015 u 13:37

  • +3

Salma Hayek

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa glumica zagrijala je atmosferu na dodjeli nagrada Spike TV's Guys Choice Awards 2015. gdje se pojavila u maloj crnoj haljini s izrazito dubokim dekolteom

Iako je Salma na dodjeli nagrada pokazala i novi imidž, frizura sa šiškama definitivno je pala u drugi plan kad se na pozornici popela u crnoj haljinici Alexandera McQueena stvorenoj za pokazivanje oblina.

Raskošni dekolte slavna je glumica naglasila debelim zlatnim lancem, a seksi look upotpunila crnim štiklama i crvenim ružem.

Svojim je stylingom atraktivna Meksikanka samo potvrdila da s razlogom prima nagradu za 'Desetljeće seksipila' koja joj je uručena na dodjeli. Prelijepa crnka i danas u 48. godini izgleda zavidno dobro, gotovo jednako kao i prije 20 godina utjelovivši seksi vampiricu u filmu 'Od sumraka do zore'.

S vremenom je dokazala da je puno više od lijepog lica, a za ulogu Fride Khalo u istoimenom filmu bila je nominirana i za Oscar. No Salma ne bježi od svog seksipila i priznaje da joj je drago što se za njom još uvijek okreću, i muškarci i žene.

'Kad počinješ u ovom poslu misliš si želim da me prepoznaju samo zbog mog talenta i uloga. A sada? Žele mi dodijeliti nagradu za 'Desetljeće seksipila', a moja je reakcija Samo dajte!', rekla je glumica u razgovoru za časopis People

Nagradu koju simboliziraju zlatni rogovi glumica je s neskrivenim oduševljenjem primila ove nedjelje. 'Znate li što vas čini seksi? Kad vam je neka osoba jako napeta, a meni je moj suprug itekako napet, a to po meni onda čini i vas seksipilnijima', rekla je Salma.