jesenski trend

Novi modeli New Balance tenisica dolaze u nijansama kojima je teško odoljeti

20.11.2023 u 14:43

Bionic
Reading

Udobne, svestrane i praktične - tenisice su s razlogom nezaobilazan komad u svako doba godine, a ove jeseni New Balance donosi posebno privlačne modele

New Balance tenisice odavno su postale modni favorit. Od ulične mode preko trendseterica do posljednjih revija, ne postoji mjesto na kojem pada njihova dominacija, a ove sezone posebno oduševljavaju u neutralnim bojama.

Točnije, najnoviji modeli New Balance tenisica, koji su postali momentalni hit, dolaze u skladu s trendom caffe latte - bojama u nijansama kave.

Najveća promotorica ovog stila je manekenka Hailey Bieber koju gotovo svakodnevno viđamo u kombinacijama u nijansama smeđe pa nimalo ne čudi što su 'boje kave' postale must have nijanse ove sezone.

New Balance 574 u boji cappuccina

New Balance 574 tenisice s gornjim dijelom od brušene kože i antilopa jedan je od najelegantnijih komada u trenutnoj ponudi. S hibridnim dizajnom pogodnim za šetnju gradom kao i odlaske u prirodu, ove tenisice svestran su spoj jednostavnosti, izdržljivosti i udobnosti.

EMILY RATAJKOWSKI

Ove tenisice nikad neće izaći iz mode; evo kako ih možete nositi

Pogledaj galeriju

Svijetlo smeđa verzija već je postala nova opsesija jeseni, besprijekorno se slažući s raznolikim odjevnim kombinacijama u chic minimalističkom stilu.

New Balance 530 u boji kave

New Balance 530 tenisice u boji kave birale su brojne poznate osobe poput Kendall Jenner, Kaije Gerber i Hailey Bieber koje su se zaljubile u njihovu svestranost i klasičan dizajn.

Poznate i kao 'tatine tenisice', njihov pomalo robustan stil sličan je sportskim modelima, a nose se uz traperice ili sportske kombinacije poput tajica ili trenirki za vježbanje. Iako je bijela najčešći izbor, brend je lansirao i smeđe modele, usklađene s paletom boja prikladnom za jesen.

New Balance 550 sa smeđim detaljima

Retro tenisice su i dalje vrlo popularne, pogotovo siluete s tankim potplatom i suptilnim vintage bojama, poput poznatih Adidas Samba modela. Kao alternativa, tu su New Balance 550: s gornjim dijelom od kože i čistim, masivnim dizajnom iz kasnih 80-ih, predstavljaju klasičan i bezvremenski dizajn.

U nijansi smeđe boje, elegantne su i svestrane pa se lako kombiniraju s otmjenim hlačama ili pletenim komadima, kako smo vidjeli na modnim pistama za jesen/zimu 2023. godine kod Paco Rabannea i Emporio Armanija.

New Balance 991 caffe latte

New Balance 991 tenisice imaju sofisticiran stil koji je namijenjen dugotrajnosti. S ovalnim vrhom, gornjim dijelom od antilopa i mrežice te potplatom od gume, kombiniraju retro i moderni izgled.

Obično su ove tenisice u neutralnim bojama, ali sada dominiraju zasićene nijanse poput smeđe. Savršeno se slažu kako s trapericama visokog struka ii elegantnim hlačama tako i trendi mini suknjama.

New Balance 9060 cappuccino

New Balance 9060 reinterpretiraju elemente klasičnih modela 99X, inspirirani estetikom futurizma i nostalgijom ere Y2K. Njihova privlačnost leži u voluminoznom obliku koji se odlično uklapa uz široke traperice ili urbane stilove koje viđamo u uličnoj modi, a iznimno su popularne među slavnima.

Modeli od svjetlosmeđe brušene kože prirodno se uklapaju u njihov dizajn, dok verzija u zasićenoj smeđoj sa šarenim detaljima daje karakter bilo kojoj odjevnoj kombinaciji bez previše truda, uključujući haljine i duge suknje. Idealne su ako volite tenisice gorpcore stila.