za savršeno rublje

Novi Ariel Liquid Powder – savršen izbor

16.03.2015 u 08:00

Bionic
Reading

Koliko vremena u životu ste potrošili tražeći savršeni spoj u različitim situacijama? U većini slučajeva, to savršenstvo nije lako pronaći. No kad je riječ o pranju i održavanju odjeće, savršeno rješenje dolazi u obliku Ariel tekućeg praška koji pojam čiste odjeće diže na sasvim novu razinu.

Svatko u životu traži svoju savršenu polovicu – savršeni okus kojim će započeti dan, bolju polovicu s kojom će podijeliti život ili onaj savršeni komad koji će povezati čitavi prostor. Isto je i s odjećom. A onda kad nađemo taj savršeni komad, želimo mu osigurati najbolju njegu kako bi što dulje izgledao savršeno. Današnja modna industrija koristi mnoštvo različitih materijala, a svaki od njih ima svoje male zakonitosti kad je riječ o uklanjanju mrlji, zaštiti boje i poboljšanju izgleda, mirisa i osjećaja pod prstima.

Iako bi većina žena zasigurno rekla kako pri izboru sredstva za pranje odjeće prate najnovije trendove, baš kao i pri odabiru tkanina, većina i dalje za svu odjeću koristi deterdžent u prahu jer učinkovito uklanjaju mrlje. Ipak, prašak može oštetiti delikatne tkanine. S druge strane, tekući deterdženti zadržat će lijep izgled njihove odjeće, ali nisu dovoljno snažni kad su u pitanju jače mrlje. Potrošači su do sad morali birati između dvije mogućnosti, no od sad je tu novi Ariel tekući prašak.

Kako je uz odgovarajući prašak važna i odgovarajuća perilica, Ariel i Whirlpool su se još jednom udružili kako bi i dokazuju da su baš ova dva branda savršen spoj kad je riječ o pranju rublja. U nagradnoj igra tijekom ožujka i travnja, a u kojoj svi koji u bilo kojoj prodavaonici na teritoriju Republike Hrvatske kupe bilo koji Ariel proizvod (osim 280 g) imaju priliku osvojiti jednu od 60 perilica Whirlpool zajedno sa 6-mjesečnom zalihom novog Ariela.

Znanstvenici iz Ariela razvili su potpuno novi proizvod koji neće samo očistiti, već zaštititi i poboljšati današnje tkanine te time podižu brigu za odjeću na sasvim novu razinu! Novi Ariel tekući prašak kombinira najbolje od Ariel praška za obojanu odjeću i njege koju pruža tekući deterdžent, čime jamči savršenu čistoću i zaštitu ljepote današnjih tkanina. Zahvaljujući tekućoj formi, ne ostavlja tragove na odjeći.

Revolucionarna inovacija – čep za tretiranje mrlja prije pranja dizajniran je tako da bude nemilosrdan prema mrljama, a istovremeno nježan prema bojama i uzorcima. Ovaj posebno osmišljani čep omogućuje tretiranje pojedinačnih mrlja i čišćenje prije stavljanja odjeće u perilicu za rublje te olakšava:

•Doziranje: jasne ocrtane linije za precizno doziranje
•Točenje: jedinstveni žlijeb za izlijevanje za ciljano čišćenje prije pranja
•Širenje: inovativna struktura za razlijevanje tekućine za velike mrlje
•Četka: fleksibilna crvena rebarca za nježno uklanjanje tvrdokornih mrlja