sad su si dobre

Nicola Peltz u kreaciji s potpisom svekrve Victorije: 'Baš sam opsjednuta ovim hlačama'

23.11.2023 u 18:20

Bionic
Reading

Iako je odnos Victorije Beckham i supruge njezinog najstarijeg sina krenuo nizbrdo već na samom početku, čini se da su se tenzije primirile. Victoria u zadnje vrijeme dijeli fotografije na kojima se vidi da se druži s Nicolom Peltz, a ona konačno nosi njezin dizajn

Nicola Peltz nije htjela nositi dizajn Victorije Beckham na dan svoga vjenčanja i upravo je to razlog zbog kojeg su nastale tenzije između majke i supruge mladog Brooklyna Beckhama. Poznate dame stvorile su pravu dramu u kojoj su morali intervenirati i Brooklyn i David Beckham, no ovaj potez pokazuje da je među dvjema damama sada sve u redu.

Manekenka i glumica ove je nedjelje objavila fotografiju pa se pohvalila da nosi dizajn svoje svekrve: 'Baš sam opsjednuta ovim hlačama Victorije Beckham', napisala je uz fotografiju.

Široke crne hlače ističu se niskim strukom, naglašenim bijelim pojasom. Efektnim je hlačama 28-godišnja Peltz dodala crni cropped top, kojim je otkrila trbušne mišiće.

Pokraj nje stajao je Brooklyn Peltz Beckham, također odjeven u crno.

Koliko je 'opsjednuta' ovim hlačama, potvrđuje i fotografija koja pokazuje da ih je nosila i prije mjesec dana za izlazak na večeru u društvu supruga. Tada ih je kombinirala uz crnu majicu i oversized sako.

Prije tri tjedna Peltz je također iskazala poštovanje Victoriji jer je odjenula majicu s njezinim likom. Na fotografiji, objavljenoj na Instagramu, nosila je retro majicu na kojoj se jasno vidi print Posh Spice iz dana benda Spice Girls. Objava nije mogla proći bez Victorijinog komentara u kojem je priznala da joj se to sviđa.

ZAJEDNIČKI IZLAZAK

Mezimica u obitelji: Brooklyn i Nicola uživaju u druženju s Harper Beckham

Pogledaj galeriju