vjerna svom stilu

Nove fotografije Kolinde Grabar-Kitarović otkrivaju veliku promjenu u njezinom izgledu, ali i zanimljiv modni komad

26.11.2021 u 20:02

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posljednjih dana boravi u Kanadi gdje je sudjelovala na Halifax International Security Forumu. Tim povodom na svom Facebook profilu objavila je niz fotografija, a mnogima je za oko zapela velika promjena u njezinom izgledu

Objave bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na društvenim mrežama teško prolaze nezapaženo, a njezini pratitelji ih s velikim žarom komentiraju. Nedavno je s gala večeri u Washingtonu objavila seflije s pjevačicom Dua Lipom, a zatim i fotografije na kojim srčano navija i gleda prijenos utakmice Hrvatska – Rusija.

Sada se Kolinda Grabar-Kitarović uputila u Kanadu i ondje nazočila Halifax International Security Forumu i tim povodom objavila nekoliko fotografija, kako sa same konferencije, tako i onih nastalih tijekom razgledavanja grada. Za sudjelovanje na međunarodnom forumu o sigurnosti bivša predsjednica posegnula za provjerenom poslovnom elegancijom, a svima je za oko zapeli velika promjena, Kolindin znato vitkiji stas.

Na fotografijama je vidljivo da je bivša predsjednica smršavjela, a pratitelji su je zasuli komplimentima. 'Baš divna fotka', 'Jako lijepa žena', 'Lijepa i pametna', 'Divna dama', poručili su joj pratitelji koji su i primijetili značajnu promjenu u njezinu izgledu. 'Kako ste smršavjeli', poručili su joj.

U Kanadi bivša predsjednica pokazala je dva stajlinga, a objema kombinacijama dominirala je poslovna elegancija. Za sudjelovanje na forumu izbor je pao na nepogrešivu crnu kombinaciju hlača i sako koju je osvježila košuljom u boji ciklame. Za šetnju i razgledavanje grada Kolinda je odjenula crne hlače, bluzu te svijetloplavi sako čiji kroj bivša predsjednica jako voli.

Naime, bivša predsjednica voli kombinacije koje laskaju njezinoj liniji, osobito ženska odijela, a kada pronađe modni komad koji joj se sviđa, nerijetko ga nabavi u svim raspoloživim bojama. Tako se u javnosti već pojavljivala sakoima u crvenoj, bijeloj i tamnoplavoj varijanti, sada je iz ormara izvukla i model u svijetloplavoj boji.