MARTA ORTEGA

Nova šefica Zare zna kako nositi chic haljinu iz vlastitog modnog carstva

01.08.2022 u 09:34

Bionic
Reading

‘Motomami’ je naziv aktualnog albuma i svjetske turneje španjolske glazbene senzacije Rosalije, a njezin nastup u rasprodanoj dvorani Coliseum u A Coruñi nije željela propustiti novopečena šefica Zare Marta Ortega

Nakon što je polovicom srpnja na glavnom sastanku dioničara debitirala u ulozi predsjednice modne grupacije Inditex, 38- godišnja Marta Ortega nakratko se povukla iz javnosti da bi svoju odsutnost ovoga vikenda prekinula dolaskom na koncert Rosalije.

Marta Ortega Izvor: Profimedia / Autor: M. Dylan / ContactoPhoto / Profimedia

U hitovima španjolske pop senzacije Ortega je uživala u društvu prijatelja i supruga Carlosa Torette, a tim je povodom, kako i priliči njezinoj novoj funkciji, osvanula u haljini s potpisom jednog od najuspješnijih brendova iz portfelja Inditexa.

Riječ je o posebnom, limited edition modelu male crne haljine s točkastim uzorkom postignutom svjetlucajućim cirkonima. Ova haljina, kao i njezina bijela verzija, predstavljena je u sklopu Zarine nove linije party komada koju je uzbudljivom kampanjom snimljenom na ulicama Pariza predstavila britanska modna ikona Kate Moss.

MODNA POSLASTICA

Zara lansirala novu kolekciju party odjeće, a ovako ju nosi legendarna Kate Moss

Pogledaj galeriju

Kao što je često slučaj sa stajlinzima kćeri osnivača grupacije Inditex, i ovo izdanje predstavljalo je kombinaciju high street komada s onima dizajnerskog potpisa.

Uz efektnu Zarinu haljinu tako je kombinirala crnu torbicu bucket stila s potpisom francuskog Chanela, dok je odabir obuće činio efektan model mule sandala s potpisom brenda Chloé.