FASHION GURU

Nova ministrica Tramišak poput svoje prethodnice Gabrijele Žalac njeguje garavu kosu, a modni stil joj je, blago rečeno, dosadan

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 14.08.2020 14:01
  • Objavljeno 14.08.2020 u 14:01
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: MARKO LUKUNIC/PATRIK MACEK/ROBERT ANIC

Stil nove ministrice EU fondova i regionalnoga razvoja Nataše Tramišak je pomalo bezličan i dosadan, što i nije tako loše u usporedbi s modnim eskapadama Gabrijele Žalac, koja je prije godinu dana morala napustiti ministarsku fotelju tog resora, zaključio je Fashion Guru. No Tramišak bi definitivno morala poraditi na frizuri, posebno boji kose, poručio je naš dežurni modni kritičar

Skladnija nasljednica Gabrijele Žalac, Nataša Tramišak je naša nova ministrica EU fondova, a siguran sam da je napravila podosta projekata pa je sa 38 godina zrela za ministarsku fotelju.

No ne mogu ne primijetiti neke sličnosti s njezinom prethodnicam. Baš poput Žalac, koja je došla opiturana ratničkim bojama i ugljen crnom kosom, i nova ministrica koliko vidim njeguje svoju garavu kosu, a možda je to neka moda u Slavoniji.

  • +3

Nataša Tramišak

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

Dao bih joj jedan mali savjet kako bi bila malo pristupačnija narodu, neka je omekša s pokojim smeđim pramićem jer ta crna boja djeluje ledeno i pomalo agresivno.

Njezina stranačka kolegica Žalac imala je itekako upečatljiv stil koji je teško zabraviti. Ah, kada se samo sjetim silnih njezinih minjaka. Stil ministrice Tramišak srećom ne ide u tom smjeru i za sada je, blago rečeno, dosadan. Ali dobro da je tako, bolje da je pamtimo po onome što radi nego po stajlinzima.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!