FASHION GURU

Sanja Musić Milanović uz haljinu već prežvakanog kroja nabacila šešir koji veličinom može konkurirati Saturnovim prstenima

  • 10.08.2020 u 11:09

  • Bionic
    Reading

    Sinjsku alku nisu propustili predsjednik Zorna Milanović, koji vuče korijene iz tog kraja, kao ni njegova supruga Sanja Musić Milanović. Prva dama ovoga puta bila je magnet za poglede, a sve zahvaljujući ogromnom slamnatom šeširu koji, kaže Fashion Guru, može konkurirati Saturnovim prstenima. Modni gaf imala je i s odabirom obuće, a umjesto da je odabrala ravne cipele, primjerenije šetnji po sinjskim ulicama na koje su nanesene tone pijeska, Sanja Musić Milanović nosila je štikle s potpeticama

    Umjesto da je prva dama, ako već nije njezin štovani suprug, došla s maskom i pokazala primjerom ono što je uobičajeno u svim europskim i svjetskim zemljama, ona je shvatila da je bolje staviti šeširić; oprostite, slamnati šešir koji veličinom može konkurirati Saturnovim prstenima. Svi su u Europi glupi i kukavice, te su jedino opet Hrvati najpametniji, pa osim partijanja po klubovima poput Zrća, organiziraju srednjovjekovno događanje gdje jedan drugom pušu četiri sata za vrat.

    • +35
    Uzvanici na Sinjskoj alki Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

    Njezin stajling definitivno je tamo bio najupečatljiviji, što i nije teško jer se žena moglo nabrojati na prste jedne ruke. Nisam baš do sada primijetio da je ona jedna od onih koje se vole isticati, ali kada si na poziciji onda ti valjda svašta pada na pamet pa tako i da si možda na Royal Ascotu u engleskom Berkshireu gdje se nadmeću s veličinama i raznolikošću šešira, a ne u Sinjskon krajini gdje si skoro pa jedina žena, osim gradonačelnice s umjetnim trepavicama koje sam, srećom, potisnuo iz sjećanja zajedno s bivšom predsjednicom koja je bila njihov veliki fan.

    Njezina lepršava, ljubičasta haljina već prežvakanog kroja, definitivno je bolja od košulje predimenzioniranih rukava koju je nosila u Dubrovniku.

    Budući da je u Ascotu velika konjička staza, to nije slučaj u malom Sinju gdje je staza mala i uska i nisu razmišljali o ženskim problemima s visokim petama, pa je prva dama imala poteškoća nabadajući potpeticama u naneseni pijesak, a moralo se proći po stazi da se pozdravi narod.

    Siguran sam da će sljedeće godine biti iskusnija pa će na red doći balerinke i malo manji obod šešira.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.