FASHION GURU: NAJBRŽI PRST, AL' NE ZA MODU

Ni uz najbolju volju ne mogu iz glave izbaciti opaki minjak i najlonke boje kože ministrice Gabrijele Žalac

  • 18.01.2019 u 12:13

  • Bionic
    Reading

    U posebnu kategoriju godišnje top liste Fashion Gurua ove godine dospjela je ministrica Gabrijela Žalac jer, unatoč trudu i korekciji stila, ipak je imala itekako zabavne modne eskapade. Zbog toga je zaslužila i posebnu kategoriju - najbrži prst al' ne za modu

    Nažalost, čini se da su političari u našoj državi jedini pravi celebrityiji, pa se opet moram dotaknuti nekog od njih. Tako je i ministrica Žalac uspjela nekoliko puta dospjeti u medije, i to ne samo zahvaljujući svom ponekad prilično osebujnom modnom izričaju koji, budimo iskreni, koketira s granicom dobrog ukusa, već i aferi najbrži prst.

    Nažalost, nije uspjela napuniti novine izvanrednim povlačenjem novca iz fondova EU-a ili zbog nekog drugog dobrog razloga, a to nas ne treba čuditi jer tako je to kod nas, no ne mora se brinuti jer, kako je krenulo, uskoro neće ni biti poduzetnika koji bi mogli povući neka sredstva.

    Inače, otkad je postala ministrica, korigirala je donekle svoj stil, kao i način šminkanja, što je za pohvalu, ali svejedno joj se omakne poneki kiks. Tako smo je imali prilike gledati u vrlo klasičnim crno-bijelim kombinacijama, a imala je i izlete u bojama koje su korektne.

    • +13
    Fashion Guru: Gabrijela Žalac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

    No ono što definitivno nije bilo korektno njezini su stajlinzi koje ni uz najbolju volju ne mogu izbaciti iz glave. Osim onog s kninske tvrđave, gdje je zaklanjala drugima pogled ogromnim crnim šeširom, definitivno joj je najveći promašaj bio opaki minjak uz koji je nosila najlonke boje kože i visokog sjaja, i to po najvećoj žezi usred Slavonije.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.