FASHION GURU

Prvo sam mislio da Petru Vlahovu boja za kosu nije uspjela ili se jednostavno frizerka zaigrala, ali on ne odustaje; zar mu nitko nije rekao da mu to ne stoji

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 13.08.2020 12:29
  • Objavljeno 13.08.2020 u 11:26
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot HRT

Poznato lice s Prisavlja, Petar Vlahov, voli eksperimentirati s izgledom, no njegova poluirokeza nije pretjerano impresionirala našeg modnog kritičara. Fashion Guru mišljenja je da ovakva frizura pristaje samo nekim sportašima ili možda tinejdžerima, no nikako ne i voditeljima s ozbiljne televizije, kao što bi trebao biti HRT

Već se dugo vremena ne mogu načuditi njegovoj frizuri. Prvi put kada sam ga vidio na televiziji s novom frizurom pomislio sam, čovjek je imao 'bad hair day', nije mu uspjela boja za kosu ili se jednostavno frizerka zaigrala, ali ne, to stanje traje i dalje.

Ovakva frizura pristaje jedino nekim sportašima kojima smeta kosa ili im je vruće i tinejdžerima koji isprobavaju svašta jer još nisu sazreli i kopiraju svoje sportske idole ili pak nedoraslim osobama.

Nažalost, vidim da je ovakva frizura, tzv. polu irokeza, ušla i u politički milje, pa mi je tim još gore. Zar ste ikada vidjeli u jednoj ozbiljnoj zemlji da ijedan političar poput našeg popularnog vjeroučitelja iz Sabora nosi ovako nešto a da nije iz neke ekstremne stranke ili tv voditelja s ozbiljne telke, kao što bi trebao biti HRT, da nosi ovakav stajling na glavi.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot HRT

Ustvari nije mi čudno da on to nosi, nego mi je čudno što mu do sada nitko nije rekao da mu to ne stoji.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!