UDOBNOST PRIJE SVEGA

Elegantne natikače nikada nisu bile poželjnije, a ponuda nikad bogatija

06.08.2023 u 17:28

  • +23

Elegantne natkače

Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Bionic
Reading

Baš kao u godinama obilježenim pandemijom, trend udobne obuće i dalje ne gubi na relevantnosti. Ove sezone najviše se odnosi na ravne modele sandala, čijih sofisticiranih inačica ne manjka na policama trgovina

Nakon godina dominacije vrlo glomaznih potplata na sandalama, došlo je do značajnog pomaka prema aerodinamičnijim i vitkijim siluetama s minimalnim ukrasima.

Veliki fokus brojni brendovi stavili su na jednostavan dizajn. Trendovski modeli sandala tako su u skladu su s općim raspoloženjem kakvo posljednjih sezona dominira modnom scenom, a očituje se kroz smanjene logotipe, prigušen stil i bazične komade povišenog izgleda.

Jedno je sigurno – danas više nije potrebno obuvati visoke cipele kako bi look bio sofisticiran, a glamur nije nužno povezan s vrtoglavo visokim potpeticama. Ovoj činjenici u prilog dovoljno govori bogata ponuda ravnih sandala, u kojoj prednjače elegantni primjerci natikača.

U odnosu na tipične primjerke od gume, verzije sofisticiranog izgleda najčešće su stvoreni od materijala kože i ukrašeni sjajnim detaljima po potrebi što ih čini idealnim odabirom za nošenje od jutra do mraka, bež žrtvovanja udobnosti i stila.

OMILJENI ODABIR

Stajlinzima na zagrebačkoj špici ponovno dominiraju ove elegantne natikače

Pogledaj galeriju

Model Oran s potpisom francuske kuće Hermes već nekoliko uzastopnih sezona slovi za najpoželjniju veriju sofisticiranih natikača u svijetu modnih ovisnica. U stopu ga prati model Nu Pieds brenda Saint Laurent, kao i pristupačne inačice istih s potpisom high street brendova kakvih standarno ne manjka ni ove sezone.

Zbog svestranosti pri kombiniranju uz različite odjevne komade ravne sandale zapravo nikada ne izlaze iz mode, a sofisticirani modeli koji odišu luksuzom najbolji su dokaz.

  • +8
Hermes Oran sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo