od neodoljivog lana

Nosit ćete ih od jutra do mraka: Ove udobne i chic hlačice osvajaju na prvu

28.05.2023 u 21:21

Bionic
Reading

Široke hlačice već su osvojile srca modnih trendseterica te im se predviđa ogromna popularnost u narednim mjesecima

Dolazak nove sezone znači i velike promjene u garderobi, a jedna od najuzbudljivijih tranzicija ona je iz zimskih prema ljetnim kombinacijama. Pregršt boja, laganih tkanina i komada koji bude nostalgiju i uspomene na ljepote ljetnih večeri samo je dio čari ovog procesa.

Ako ste već krenuli u slaganje svoje ljetne kolekcije, nema sumnje da je ona već bogata brojnim haljinama, suknjama i topovima, no stručnjaci za modu upozoravaju da nikako ne smijete zaboraviti na još jedan komad koji će prevladavati ovog ljeta.

Riječ je o širokim kratkim hlačama! Ovaj komad najčešće dolazi u lanu, omiljenom ljetnom materijalu, zbog čega je garancija udobnosti i elegancije u svakoj prigodi.

Modne influencerice su već opako počele promovirati ovaj trend koji je, uz to, preplavio modne piste u kolekcijama proljeće/ljeto 2023., pa nema sumnje da ćemo ga ubrzo viđati na svakom koraku!

Osim što osvajaju udobnošću, kratke hlače od lana obožavane su zbog svoje prilagodljivosti svim vrstama obuće pa nećete pogriješiti ako ih nosite uz tenisice, sandale ili čak otmjenije cipele za večernji izlazak. Pogodne su i za plažu jer će uspješno zamijeniti pareo i poslužiti kao sofisticiran dodatak kupaćem kostimu.

Dolaze u raznim dizajnima, bojama i siluetama, a najuspješnije se kombiniraju uz cropane gornje dijelove od istog materijala te u monokromatskim stajlinzima nježnih ljetnih nijansi.