prva dama francuske

Nju nikada nećete vidjeti u dugoj suknji: Brigitte Macron i sa 70 fura kratko - i izgleda sjajno

09.06.2023 u 13:40

  • +2

Brigitte Macron

Izvor: Profimedia / Autor: POOL/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Brigitte Macron vjerna je kratkim suknjama i haljinama. Nema šanse da prvu damu Francuske vidite u dugoj suknji, a pokazala je to i odličnim stajlingom odabranim za posjet pariškom Louvreu

Prva dama Francuske Brigitte Macron redovito privlači pažnju pomno odabranim i stilskim dotjeranim stajlinzima. U njezinom ormaru prevladavaju neutralne boje, čiste linije, bezvremenski krojevi – francuski chic u punom značenju riječi.

Redom birajući poznate dizajnere, a posebno su joj dragi Dior i Saint Laurent, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona po pitanju stila i elegancije nikada ne iznevjeri. No ono od čega Brigitte također nikada ne odustaje su kratke suknje. I u dobi od 70 godina rado će pokazati vitke noge i zapanjiti sjajnim izgledom.

Tako je bilo i ovog puta povodom izložbe 'Napulj u Parizu' u Louvreu, gdje je pažnju privukla još jednom chic kombinacijom. Elegantna crna haljina suptilnog A-kroja bila je ukrašena efektnim detaljima – decentnim V-izrezom, remenčićima sa zlatnim detaljima i zatvaračem koji se protezao duljinom čitavih leđa. Haljina je bila kratka, tik iznad koljena, a tome je Brigitte još jednom potvrdila da je od dugih krojeva davno odustala, dok je bila još mlada djevojka.

'Nosim suknje do poviše koljena, a ne minice! Priznajem da sam voljela nositi minice kad sam bila mlađa, skrivale bismo ih u torbe kad smo išle van. Išle smo u krajnost, od prekratkih do predugih suknji, sve dok me jednog dana baka nije uhvatila u jednoj takvoj i rekla mi: 'Moj bože, izgledaš kao kakva stara baba.' Nikad ih više nisam nosila', otkrila je gospođa Macron u velikom intervjuu za Elle prije nekoliko godina. A nakon toga je više nikad nitko nije imao prilike vidjeti u dugoj haljini.

BRIGITTE MACRON

Uvijek sa stilom: Prva dama Francuske u za nju posve netipičnoj obući

Pogledaj galeriju