ZNAKOVI U PUNOM SJAJU

Njihova je empatija duboka, a mašta razigrana: Zbog ovih osobina volimo Ribe

22.03.2019 u 13:58

Bionic
Reading

Rođeni u ovom znaku povezani su s dimenzijom koju ostali mogu vidjeti samo rijetko i nejasno. Svakodnevno posjećuju čarobna mjesta i vraćaju se u krutu stvarnost noseći izobilje zvjezdane prašine drugima na dar. Predstavljamo pet osobina kojima nas obogaćuju Ribe

Suosjećajnost

Njihova je empatija duboka. Sposobne su osjećati tuđe emocije kao da ih same proživljavaju. Teško im je dugo se ljutiti jer su svjesne boli koja se nalazi u pozadini većine tuđih uvreda i pogrešaka. Nagon ih tjera da vole bližnje, makar to možda nisu zavrijedili svojim postupcima.

Nesebičnost

Ribe vide sebe kao dio šire cjeline i misle na opće dobro prije nego na vlastiti probitak. Rijetko stavljaju svoje potrebe ispred tuđih i dobrovoljno žrtvuju svoju udobnost ako vjeruju da tako mogu nekome pomoći. Njihov je sveti cilj unaprijediti sredinu u kojoj žive.

Intuitivnost

Ribe slušaju nagone prije nego donesu odluke, a nagoni ih uglavnom ispravno usmjeravaju. Opažaju stvarnost više srcem nego razumom pa su sposobne registrirati najsuptilnije vibracije. Ne možete ih zavarati osim ako im je jak stres uzburkao emocije i zaslijepio ih.

Prilagodljivost

Ribe, uz Blizance, Djevice i Strijelce, spadaju u promjenjive znakove jer s njima završavaju godišnja doba. To ujedno znači da su prilagodljive ljudima i okolnostima. Mogu se poistovjetiti sa svakim i u svačemu naći nešto vrijedno divljenja. Zbog prilagodljivosti imaju vrlo raznolik krug prijatelja.

Maštovitost

Ne samo što vide nijanse koje prosječno oko ne može razaznati, nego ih puštaju da utječu na njihova raspoloženja i odluke. Zahvaljujući istančanoj percepciji, njihov je duševni život bogat, a mašta razigrana. Nikome kao Ribama ne mogu pasti na pamet tolike nevjerojatne zamisli.

  • +37
Poznate Ribe Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia