chic je njezin izbor

Njezini stajlinzi iz lifta su hit, baš kao i ovaj: Najlaskaviji model traperica i udobne mokasinke

15.02.2024 u 09:39

  • +4

Kelly Rutherford

Izvor: Profimedia / Autor: LAUREN MENOWITZ / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / - / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Karijeru američke glumice Kelly Rutherford obilježila je uloga Lily van der Woodsen u hit seriji 'Tračerica', a prema svemu sudeći i njezin modni stil koji u posljednje vrijeme plijeni pažnju

Snimljena za vrijeme šetnje New Yorkom Kelly Rutherford još jednom je bila pravo utjelovljenje tihog luksuza. Traperice ravnog, slim kroja koje su se vratile na velika vrata i nosive su baš uvijek i svugdje u kombinaciji s bijelim džemperom, vječno sofisticiranom komadom začinila je torbom smeđeg kariranog uzorka te Birdie mokasinkama, modelom koji spaja udobnost s ležernim chicom.

Zvijezda serije 'Gossip Girl' postala je novom modnom ikonom praktički 'preko noći'. Karijeru joj je obilježila uloga Lily van der Woodsen, a kao majka Serene van der Woodsen (Blake Lively) bila je svojevrsna pionirka danas iznimno popularne estetike tihog luksuza.

A nedavno je počele objavljivati selfije na društvenim mrežama i postala pravi hit. Njezini outfit selfiji iz lifta privukli su pažnju obožavatelja svih dobnih skupina, a na TikToku je zaradila titulu 'Birkin mame'. Sada Kelly niže sjajne stajlinge, jedan za drugim, a modni obožavatelji ne mogu se zasititi.

  • +4
Bijeli stajlinzi Kelly Rutherford Izvor: Profimedia / Autor: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia