TRENDI JENNIFER

Njezine kapute rado bismo imali ove zime

15.12.2015 u 10:09

  • +2

Kaputi Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Kaputi su ove sezone u posebnom modnom fokusu. Zna to i američka glumica Jennifer Lawrence koja ih bira za gotovo svako javno pojavljivanje

Ovu vodeću glumicu generacije koja je nedavno proglašena najisplativijom filmskom zvijezdom, često se može vidjeti u različitim modelima trendi kaputa koje obožava kombinirati uz vrtoglavo visoke štikle.

Jennifer uglavnom bira predimenzionirane kapute standardnih boja, no ponekad se odvaži u razbijanju sivila birajući kapute izražajnih boja i printeva. Jedan takav nosila je sasvim nedavno. Pojavivši se u prelijepom Burberry kaputu do iznad koljena, koji krase ljubičasta boja, nepostojeći ovratnik i unutarnje kopčanje, Jennifer se definitivno potrudila da ostane zamijećena. Kombiniravši ga s malom crnom haljinom, satenskim štiklama i Chanel torbicom, Jennifer je svom ispoliranom izgledu dala pravu ženstvenu notu.

Od klasika poput bezvremenskog balonera u verziji kaputa do masivnog kožnog kaputa s krznenom podstavom, Jennifer Lawrence kad je u pitanju odabir kaputa, ništa ne prepušta slučaju.