JENNIFER LOPEZ

Njezin svjetlucavi kombinezon malo je toga ostavio mašti

24.05.2024 u 08:49

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Carlos Tischler/Eyepix Group/Shu / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez ovih dana ima pune ruke posla oko premijere novog filma 'Atlas', a pobrinula se za to da se o njezinim modnim kombinacijama ne prestaje govoriti

Nakon zavodljive haljine s velikim dekolteom, Jennifer (54) je prezentirala još jedan dojmljiv look u Meksiku, za koji je dobila pregršt komplimenata.

Zavodljiva latino diva izgledala je senzacionalno u svjetlucavom kombinezonu načinjenom od prozračne tkanine koji je malo toga ostavio mašti, a ispod njega se naziralo donje rublje u boji kože.

Ova odvažna kombinacija, koja nije za svakoga, istaknula je njezinu do savršenstva istesanu figuru, koju duguje gotovo vojničkom lifestyleu, rezultatu predanosti zdravoj prehrani i tjelovježbi.

NITKO KAO JENNIFER LOPEZ

Nadmašila samu sebe: Ovako odvažan dekolte ne viđa se svaki dan

Pogledaj galeriju

Uspješna glumica, pjevačica i poduzetnica hrabro je pozirala u ovoj smjeloj kreaciji koju bi se tek rijetki usudili odjenuti, a zaokružila ju je trendi srebrnim štiklama platformama.

Kosa stilizirana u ležerne valove i svjetlucavi make up istaknuli su ljepotu J.Lo koja kao da ne blijedi, a usprkos sve glasnijim govorkanjima da su se nad njezin brak s Benom Affleckom nadvili tamni oblaci, bila je sjajno raspoložena, pa je čak ni neugodna novinarska pitanja nisu previše uzrujala.

Inače, u ovom novom filmu redatelja Brada Peytona glume i Simu Liu i Sterling K. Brown, koji su joj se pridružili na tiskovnoj konferenciji upriličenoj u Mexico Cityju.

sve osim nogometa