DOMINACIJA CRVENE

Nitko ne nosi kožne komade poput nje: Kraljica Letizia servirala još jedno efektno izdanje

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 04.02.2022 17:36
  • Objavljeno 04.02.2022 u 17:36
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Radni tjedan španjolska kraljica Letizia završila je predsjedajući događanjem koje ne propušta ni jedne godine, a riječ je o Forumu protiv raka koji organizira AECC povodom Svjetskog dana borbe protiv ove strašne bolesti

U svijetu dama s kraljevskog dvora španjolska kraljica Letizia pokazala se najvećom ljubiteljicom odjevnih komada od kože, a njima godinama uspješno krši modna pravila kada je riječ o kraljevskom stilu odijevanja.

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Na spomentom događanju još jednom istaknula je naklonost koju gaji prema komadima od kože, kao I nošenju već viđenih odjevnih komada. Pri stvaranju novog, elegantnog izdanja ova bivša novinarka odlučila se poigrati s crvenom i crnom bojom. Potonju je naglasila laskavom haljinom dužine midi s potpisom španjolskoga Manga, dok je vatrenu crvenu boju komadima poput kožne jakne, debelog remena, pismo torbice i salonkama u špic.

Za spomenutu jaknu, u kojoj smo ju već imali priliku ugledati, zaslužna je njezino omiljeno dizajnersko ime Carolina Herrera, a predstavljena je u sklopu resort kolekcije brenda 2017. godine.