sjajno i već viđeno

Ništa nije prepustila slučaju: Kraljica Letizia u senzacionalnoj haljini, tako dobroj da ju je vrijedilo ponovno odjenuti

16.11.2022 u 22:14

Bionic
Reading

Za svečanu večeru s predsjednikom Republike Hrvatske Zoranom Milanovićem i njegovom suprugom kraljica Letizia ništa nije prepustila slučaju. Odjenula je senzacionalnu haljinu koja joj je već jednom priskrbila brojne pohvale i komplimente

Modne kombinacije kraljice Letizije redovito izazivaju divljenje, no španjolska kraljica jednako kao što je poznata po dobrom stilu, poznata je i po dobrom modnom recikliranju. Tako je i za svečanu večeru organiziranu u Uredu predsjednika Republike Hrvatske u čast španjolskog kraljevskog para, Letizia pokazala senzacionalnu, ali i već viđenu haljinu.

Na svečanu večeru na kojoj su domaćini bili predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović, koja je za ovu prigodu također pomno birala stajling, španjolska kraljica je odabrala kreaciju koja je mnogima još uvijek ostala u jako dobrom sjećanju. Naime, kraljica Letizia odjenula je tamnoplavu midi haljinu jednog spuštenog ramena i vrlo efektnog ukrasa i svojim, s razlogom, izgledom privukla brojne poglede.

  • +27
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri Izvor: HINA/ POOL/ / Autor: HINA/ POOL/ Dario GRZELJ/ lsd

Riječ je o kreaciji s potpisom španjolskog brenda Boüret koja nosi naziv Luna Diamante i u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od četiri tisuće kuna. Istu tu, vrlo efektnu haljinu, Letizia je nosila početkom srpnja na dodjeli nagrada Zaklade princeze od Girone u Madridu.

  • +24
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Lorena SopêNa / Zuma Press / Profimedia

Modro plava haljina imala je vrlo ženstven i elegantan kroj koji nježno ističe struk i prati liniju tijela, a zasigurno najistaknutiji detalj je bio opušten ovratnik kojeg je pridržavao sedefasti presijavajući lanac u formi ogrlice. Suptilno, elegantno, vrlo ženstveno, a opet tako efektno – u pravom, nadaleko poznatom stilu neokrunjene kraljice stila.

Tako dobar stajling, koji je vrijedilo odjenuti barem još jednom, kraljica je upotpunila tamnoplavim slingback sandalama te klasičnom večernjom torbicom.

  • +21
Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek
Španjolski kraljevski par u Hrvatskoj Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX