EFEKTAN DETALJ

Svi govore o senzacionalnoj haljini kraljice Letizije, a jasno je i zašto

05.07.2022 u 18:49

Bionic
Reading

Nakon niza elegantnih izdanja u sklopu samita NATO-a u Madridu, španjolska kraljica Letizia nastavila je besprijekoran modni niz na novom izdanju dodjele nagrada Zaklade princeze od Girone

Iako za svoje brojne angažmane nerijetko bira već viđene komade, španjolska kraljica s vremena na vrijeme javnost iznenadi nekim novim, modnim ulovima.

Na dodjeli nagrada Zaklade princeze od Girone u Madridu tako je uz kćeri i supruga uspjela posebno zablistati zahvaljujući novoj haljini efektnog izgleda.

  • +2
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stvorena od tkanine modro plave boje, njezin labavi ovratnik na mjestu je pridržavao presijavajući lanac u formi ogrlice, a upravo zahvaljujući njemu ova haljina izdvaja se od sličnih modela laskave dužine midi.

Riječ je o kreaciji s potpisom španjolskog brenda Boüret, nosi naziv Luna Diamante i u prodaji se nalazi po cijeni nešto manjoj od četiri tisuće kuna.

I dok je haljina potpuno novi komad u ormaru kraljice Letizije, nju je zaokružila već viđenim u znaku naušnica- zvjezdica modne kuće Chanel, modro plavih salonki Caroline Herrere i torbice španjolskog brenda Magrit.

Letizijina najstarija kćer, princeza Leonor, nosi titulu počasne predsjednice ove zaklade, a i ove je godine osobno dodjeljivala nagrade, održavši prigodan govor na španjolskom i katalonskom jeziku.