FASHION GURU

Koliko vidim, Sanja Musić Milanović je dobro proučila gradivo, možda čak i predobro, jer kao da je kopirala najbolje odjevenu kraljevnu

  • 16.11.2022 u 17:37

  • Bionic
    Reading

    Španjolska kraljica poznata je po svom istančanom, nepretencioznom modnom stilu, ali kako bi se reklo, imamo se i mi čime ponositi, zaključio je Fashion Guru nakon što je vidio stajlinge Sanje Musić Milanović i kraljice Letizije na zagrebačkom Pantovčaku

    Nakon pokojne kraljice Elizabete koja je posjetila tadašnju Jugu, još je par ne baš zanimljivih kraljevskih ličnosti posjetilo Lijepu Našu. Sad su nam došli u posjet kažu - najljepši kraljevski par, onaj španjolski.

    Kraljica Letizia je itekako poznata po svojim modnim kombinacijama pa se može reći da je za sada neriješeno između engleske Keti i španjolske Leci. Ali kako bi se reklo imamo se i mi čime ponositi, a pri tom ne mislim na predsjednika nego na njegovu ljupku suprugu.

    • +21
    Španjolska kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

    Koliko vidim Sanja je dobro proučila gradivo, možda čak i predobro, jer kao da je kopirala najbolje odjevenu kraljevnu. OK, znamo da je nije kopirala, ali njihove kreacije su i više nego slične.

    Obje su na preklop, obje imaju fazonu odijela, jedna s klasičnom kragnom, a druga sa šal kragnom. Razlika je u donjem djelu i boji.

    Obje su bile vrlo elegantne i dobro odjevene za tu prigodu. Meni se zelena boja više dopada, ali i kraljevski plava je dobar izbor. Ne znam samo kako je to prošlo kod Milanovića, ali to će čuti doma, nije da joj zavidim…

    Španjolski kraljevski par u Hrvatskoj Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.