MODNO IZNENAĐENJE

Nismo se nadali da će Melania ikad osvanuti u ovakvom izdanju

29.08.2017 u 18:45

Bionic
Reading

Američka prva dama posljednjih nam je dana pripremila pravo modno iznenađenje. Što god odjenula na sebe ne prestaje oduševljavati javnost, ali i dežurne modne kritičare koji ju već mjesecima hvale, no ovoga puta jedan je detalj ipak možda trebala izostaviti. Prosudite sami...

Nakon što je iznenadila modni svijet pojavom u ružičastom ležernom izdanju američkog high street brenda J.Crew i pokazala svima da i ona može nositi pristupačnu odjeću, Melania Trump ponovno je izazvala bujicu komentara novim outfitom.

Predsjednik SAD-a Donald Trump vratio se u Bijelu kuću u društvu supruge Melanije kako bi sve pripremio za svoj odlazak na poplavljena područja u Teksasu koja je poharao uragan Harvey.

Melania Trump Izvor: Reuters / Autor: KEVIN LAMARQUE

Samo nekoliko sati kasnije, supružnici su izašli iz svoje rezidencije u itekako iznenađujućem izdanju, spremni za svoj odlazak u područja pogođena prirodnom katastrofom.

Melania, koju smo inače navikli gledati u elegantnim i ženstvenim kreacijama, ovoga se puta odlučila za nešto umjereniji look

Odjenula je crne poslovne hlače koje je sparila s bomber maslinastom jaknom, kakve ćemo ove jeseni sve češće vidjeti i na našim ulicama, te je sve zaokružila avijatičarskim naočalama, koje su isto tako pravo iznenađenje na prvoj dami, inače vjernoj klasičnim modelima sunčanih naočala. 

Houston here we come lol! SMH #melaniatrump #donaldtrump #hurricane

A post shared by Jenice Armstrong (@jenicearmstrongdailynews) on

Ono što je pritom mnogima upalo u oko je i njezina obuća. Crne, kožne salonke s vrtoglavo visokom potpeticom, mnogi se slažu, nikako nisu obuća za odlazak na poplavljena područja. 

Are we cat walking through flood zones now? Not! #kissmysunshine #melania #melaniatrump #houstonflood

A post shared by Nicky Sunshine (@nickysunshine) on

Stoga je lijepa Slovenka odmah postala i predmet izrugivanja na internetu, gdje su joj mnogi zamjerili ovakav modni gaf.

'Ove štikle bi joj trebale pomoći da ostane visoko iznad površine vode', 'Obranit ću dobronamjerno Melaniju i tvrditi da možda u svom privatnom zrakoplovu ima gumene čizme', 'Bože daj mi snage da ne komentiram njezine cipele', samo su neki od komentara koji su danas preplavili društvene mreže.

Dok je Melanija pozirala u svojim skupocjenim cipelama, njezin je suprug ipak mislio na to gdje odlazi pa je odjenuo čizme koje su ipak sigurnije rješenje za prirodnu nepogodu koja je zahvatila jedan dio njihove zemlje. 

  • +8
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia