NIKOLINA PIŠEK:

'Nisam puno riskirala, ali zadovoljna sam sobom'

12.03.2012 u 09:03

Bionic
Reading

Nikolinu Pišek u posljednje vrijeme zasipaju ponudama, a uskoro će dobiti i novi zadatak - bit će desna ruka voditelju Danielu Delaleu u Red Carpetu

Dosadašnja voditeljica Ana Stunić bit će pak dio voditeljske ekipe IN magazina, piše Večernji list

Lijepa Niki nije krila zadovoljstvo:

'Sada, kada mi budu pričali iza leđa, znat ću da sam uvijek korak ispred svih. Da budem ozbiljna, Red Carpetu se jedna stvar nikako ne može poreći, a to je gledanost. Volim njegov ironičan odmak, fino provučen sarkazam, i mislim da se ljudi sa zdravim smislom za humor ne vrijeđaju kad se dogodi pokoja šala na njihov račun. Moje je mišljenje da Red Carpet, iako spada u kategoriju zabave, treba shvatiti krajnje ozbiljno, on je vrlo precizna preslika i kritika društva u kojem živimo u svim segmentima. I oni koji razmišljaju neće ga shvatiti kao promicanje trash kulture, već naprotiv, kao protest protiv nje', kaže Nikolina, nakon Monike Kravić, Marte Žegure, Mije Kovačić, Linde Švarc, Nikoline Božić i Ane Stunić – sedma voditeljica 'najstarije' TV emisije o poznatima i slavnima.

Nikolina je ispričala da je u prošlosti puno puta išla linijom manjeg otpora jer je samohrana majka.

'Puno puta išla sam linijom manjeg otpora ne usuđujući se riskirati previše jer sam, otkad sam stupila u odraslu dob, samohrana majka. Tko zna, da sam imala potporu, da su mi se zvijezde drugačije posložile, da sam se manje bojala prihvaćati izazove ili smišljati nove, možda bih sad bila na nekom sasvim drugom mjestu. Ali nisam, tu sam i zadovoljna sam', rekla je.