GABRIELA SPANIC:

Nisam otjerala sestru blizanku iz serije!

23.05.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Temperamentna kraljica latinoameričkih sapunica, 38-godišnja Gabriela Spanic nedavno je dobila nacionalnu nagradu Meksika za velik doprinos zajednici nakon 23-godišnje karijere u brojnim TV serijama

Gabriela Spanic, najpoznatija po ulozi u seriji 'Otimačica' koja ju je i proslavila, prije 12 godina posjetila je Hrvatsku otkud vuče podrijetlo njezin otac čija se obitelj preselila u Venezuelu, piše Studio

'Prema meni su odnosili kao prema kraljici prilikom tog posjeta Hrvatskoj. Djeda koji je iz Hrvatske nažalost nisam nikada upoznala. Imam jako lijepe uspomene na svoju baku koja je umrla prije dvije godine. Uvijek nam je pekla pitu od jabuka koju smo naučile mama i ja, a jako volim jesti sarmu', kaže ova popularna glumica.

Gaby kaže da joj obitelj puno znači, a usprkos brojnim napisima o svađi sa sestrom blizankom Danielom glumica kaže da to nije istina.

'Nisam je otjerala iz serije 'Emperatriz'. To je bila priča koju je potaknuo njezin suprug kako bi potaknuo publicitet za zakladu koju vodi. Taj trač su negirali i s TV Azteca koji producira tu seriju. Volim svoju sestru, ali ne može cijela obitelj biti u krivu kad je riječ o njezinom ponašanju. Ipak, svi smo tu za nju i čekamo je otvorenih ruku', kaže Gabriela i dodaje da nikad neće oprostiti asistentici koja je trovala njezinu obitelj.

Glumica nije zadovoljna kaznom od osam godina zatvora koju je bivša asistentica dobila.

'Nikad joj neću moći oprostiti taj zločin. Takav zločin ni Bog ne može oprostiti', kaže Gabriela.

Dodala je da nema ništa protiv plastičnih operacija.

'Ako je tako moguće poboljšati vlastiti izgled, pogotovu ako ništa ne možete napraviti vježbanjem, podržavam to', kaže. Dodala je da pazi na prehranu te da dva sata dnevno provede u teretani. Iako trenutačno nije u vezi (nakon šest godina braka razvela se od glumca Miguela de Leona), Gaby sad preferira slobodne, kako kaže, duhovne veze.

'Brak je samo komad papira koji omogućava nekome da uzme sve za što si radio cijeli život. I to više ne bi bio moj izbor. Sigurna sam da će ljubav doći u pravom trenutku', rekla je.