ANGELINA JOLIE

Nisam mislila da ću toliko uživati u majčinstvu

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom

Angelina Jolie i Brad Pitt s djecom

Izvor: Pixsell / Autor: Elizabeth Pantaleo/Press Association

Hollywoodska zvijezda priznala je da u prošlosti nije smatrala da će razviti tako jake majčinske osjećaje koji su je naveli na to da poželi imati više od šestero djece

Poznata glumica Angelina Jolie koja je majka šestero djece svojeg prvog sina posvojila je prije devet godina, a nakon još dvoje posvojene djece, postala je i biološki roditelj, danas petogodišnjoj kćeri i dvogodišnjim blizancima koje je dobila s partnerom Bradom Pittom

'To je bilo jedno od najvećih iznenađenja moga života. Kad sam bila mlađa, nikad nisam zamišljala da ću biti majka, ali su se ti osjećaji naprosto pojavili i razvili mojim prvim posvajanjem djeteta, a zatim iz suživota s Bradom, zbog kojeg sam poželjela imati i vlastitu djecu', izjavila je Jolie.

Također je otkrila način na koji se ona i Brad nose s brigom o djeci. Kako bi izbjegli mogući kaos, ona posebno pazi na ponašanje djevojčica, dok se Brad više okupira oko dječaka.

'Od samog početka Brad je razvio poseban odnos s Maddoxom', objasnila je glumica.

'Velika obitelj može garantirati puno kaosa i nemira, ali je također mjesto unutarnjeg mira - najboljeg osjećaja na svijetu. Jako sam sretna kad znam da sam svojoj djeci omogućila bezbrižan i siguran život. Osjećam puno manju anksioznost prema životu, a i ja sam puno bezbrižnija nego prije', za kraj je nadodala glumica.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi