STEFAN KAPIČIĆ

Nikša je idealan muškarac, a Lara će daleko dogurati

24.11.2011 u 10:42

Bionic
Reading

Zgodni srpski glumac raspričao se o tome koliko je Doris maestralna, zašto se divi svom liku Nikši Ivanovu te zašto nosi prsten, a nije oženjen

Uskoro ti je rođendan, što si želiš ove godine?
Kao i svake godine, sreću, ljubav i zdravlje. Za ostalo ću se sam pobrinuti. Veoma sam zadovoljan svojim trenutnim životom, tako da bih volio da sve ostane kako jest.

Što si kao klinac mislio da ćeš do tih godina riješiti?
Mislio sam da ću postati super heroj i na neki način sam u tome i uspio. Bavim se poslom koji volim i od kojeg živim. Nažalost, u današnje vrijeme to je rijetko.

Iz Hollywooda si se vratio u regiju, a sada se Larin izbor prikazuje u 17 zemalja, gdje god se pojaviš, uspjeh je garantiran.
Tako ispada i to me čini posebno sretnim. Ali mislim da je to i do toga da slijedim svoj instinkt i znam prepoznati, osjetiti i odabrati pravi projekt.

Imaš li problema s obožavateljicama, zovu li te, zavode li te, ustupaju svoj parking?
Do sada nisam imao nikakav ozbiljniji problem. Sve to ide u rok službe i iskreno uvijek se trudim maksimalno izaći u susret svakom svom obožavatelju od jedne do 100 godina. Mi smo tu zbog njih i, dok je sve pod kontrolom, nema nikakvih problema.

Stefan Kapičić u društvu svoje Mirande i prijatelja
Imaš prekrasnu curu Mirandu u koju si se zaljubio na prvi pogled, kažeš da je ona savršenstvo. Imate li ikada kriza i kako je prevladavate?
Apsolutno savršenstvo. Svaka veza u određenom periodu naiđe na kakvu krizicu, ali nas to nikad nije razdvojilo. Potrebno je razumijevanje, podrška, tolerancija i bezrezervna vjera u ljubav i ništa vas ne može zaustaviti.

Vjeruješ li u instituciju braka?
S obzirom na to da su moji roditelji cijeli život u fenomenalnom braku, naravno da vjerujem, ali mislim da to nije za mene. Svjedok sam nestvarno puno razvoda svojih prijatelja koji su skoro sve do tog čina bili u sjajnoj vezi. Danas taj papir, nažalost, opterećuje odnos jer ispada kao da vas obavezuje da budete s nekim. Miranda i ja živimo kao da smo u braku od prvog dana.

Nosite prsten, a niste oženjeni, čija je to bila ideja?
Zajednička. Zašto bismo morali biti vjenčali da bismo nosili prsten? To je posveta našoj ljubavi koju smo napravili skoro na samom početku naše veze i predstavlja na neki način simbol da smo uvijek tu jedno za drugo.

Kao Nikša si dao sve za Laru, jesi li takav u privatnom životu?
Nikša je, po meni, idealan muškarac. Izuzetno mi je drago da imam priliku glumiti takav lik. Čovjek koji je spreman žrtvovati sve za ljubav. Do sada nisam imao takve vrste izazova, ali vjerujem da bih u 90 posto slučajeva postupio kao on.

Dugo imaš bradu i brkove, jesu li postali dio tvog imidža?
Ispada da jesu, ali to ipak u mom poslu ovisi od projekta do projekta. Činjenica je da, kad se obrijem, izgledam kao da imam petnaest godina.

Igrao si košarku profesionalno, jesi li bio jako discipliniran, što je teže od toga?
Meni je ta vrsta discipline bila najteža na svijetu, ali mi danas u ovom poslu izuzetno pomaže.

Ivan Herceg slovi kao najzgodniji Hrvat, stoji li mu titula?
Stoji. Ivan je sjajan čovjek i glumac, tako da mi je drago da nosi i tu titulu.

Što kaže tvoja djevojka na njega?
To ćete morati nju pitati, da ne ispadne da pričam umjesto nje. Ali znam da o njemu misli sve najljepše.

Rekao si da je Lara maestralna, je li zgodnija uživo?
Ma malo je reći maestralna. U svakom smislu. Jako lijepa i predivna osoba, sjajna glumica. Ona je po meni budućnost, ne samo Hrvatske, već i svjetske glumačke scene. S obzirom na to da joj je ovo prvi projekt u karijeri, ona napreduje iz dana u dan, i to sumanutom brzinom. Mislim da, što ona napravi za mjesec dana, nekim glumcima treba po pet godina. Daleko će dogurati, vjerujte mi na riječ.