NAPOKON U JAVNOSTI

Nikolina Pišek više ne krije vezu s Beograđaninom

12.10.2012 u 09:23

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica Nikolina Pišek ne krije vezu s poznatim beogradskim poduzetnikom, povjesničarom umjetnosti Vidojem Ristovićem

Iako se već neko vrijeme nagađa da je par u vezi, konačna potvrda uslijedila je tek na zabavi srpskog izdanja tjednika Story. Lijepu Nikolinu na party je dopratio Vidoje, a pred hotel u kojem se održavala zabava dovezao ih je njegov vozač.

Ristović zbog osobnog razloga nije htio biti na proslavi, ali je došao ponovo kad je Nikolina krenula sa zabave, piše Kurir

'Njih dvoje su se jako zavoljeli. Oboje imaju ozbiljne poslovne obaveze, ali svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Obično odu na neko egzotično putovanje, daleko od svih. Sada su odlučili da više nema potrebe za skrivanjem iskrenih emocija', rekao je izvor blizak ovom popularnom paru za Kurir.

Njihovi prijatelji također navode da ni jedno ni drugo u prethodnih nekoliko godina nisi bili sretniji i da ih ne bi čudilo da veza preraste u brak. Voditeljica također ne krije koliko je zaljubljena.

'Sretna sam u ljubavi', potvrdila je Nikolina Kuriru. Ristović je prije Nikoline bio u vezi sa srpskom glumicom Katarinom Radivojević.