ZID SLAVNIH

Nikolina Pišek prva od ljepotica sa zvijezdom

03.12.2010 u 21:15

Bionic
Reading

Tijekom Adventa u trgovačkom centru Avenue Mall događat će se niz zabavnih sadržaja, a među njima je i proglašavanje zvijezda te upisivanja na 'Wall of fame' (Zid slavnih) trgovačkog centra

Iako je zanosna Nikolina Pišek tek prva u nizu ljepotica koje će proći 'zvjezdanom stazom' Avenue Malla, oduševljenje poznatom voditeljicom nije bilo ništa manje. Lijepa voditeljica uz svoj potpis na Zidu slavnih ostavila je i prigodnu božićnu čestitku, a moći ćete je i vidjeti na visećim jumbo plakatima svud po trgovačkom centru.

Osim Nikoline Pišek, zvjezdanim stazama proći će i glumica Nives Čanović, voditeljica Ivana Mišerić te zabavni Mario Petreković. Avenue Mall također organizira veliku humanitarnu akciju pod nazivom 'Duh darivanja Avenue Malla'. Riječ je o darivanju igračaka u kojem mogu sudjelovati svi posjetitelji, a djeca će igračke dobiti od Svetog Nikole s kojim će se moći i slikati.

U nedjelju će se održati koncert grupe Gala Trio, a na Badnjak se očekuje vrhunac zabave uz nastup grupe Spice Grills i simpatičnog Maria Petrekovića.