INSPIRACIJA I UZOR

Nikad vitkija Sanja Doležal u modnim vodama

15.07.2016 u 08:29

  • +14

Sanja Doležal u street styleu kakav do sada niste vidjeli

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Bionic
Reading

Oduvijek je Sanja Doležal nosila odjeću domaćih dizajnera, podupirala i bila ambasadorica mnogih projekata koji su imali cilj osvijestiti to da treba kupovati hrvatske proizvode, a odnedavno se našla u novoj modnoj priči

Odjevena u hrvatski modni brend TARA fashion, poznata pjevačica i televizijska voditeljica otkrila je zašto podupire hrvatsku modnu industriju, a usput s velikim osmijehom pokazala koliko uživa u životu otkada se istesala te mnogima zbog toga postala uzor.

Popularna pjevačica prošetala se u odjeći kutinske modne marke Tara fashion, snimila editorijal i nakratko postala manekenka. Njezina transformacija traje već nekoliko godina, a kako nam je rekla jednom prilikom, odustala je od svih dijeta te pazi na namirnice i jela koja bira i puno se kreće.

Nakon što se posvetila zdravom načinu života i potpuno promijenila stil življenja, a na kraju se uspješno riješila i viška kilograma, Sanja je mnogima inspiracija, a sama je vjerojatno uživala u ulozi manekenke i prošla kroz još jednu zanimljivu avanturu.


Svoj pozitivan karakter, životnu radost, blagost, šarm i samopouzdanje zrelih godina te svjesnost svoje ženstvenosti Sanja je dočarala u ovoj modnoj priči. Kolekcije odlikuju modeli koje se lako transformiraju iz jednog modnog izričaja u drugi, koji su nosivi u mnogim prigodama, a sve kolekcije imaju i veliku širinu asortimana u kojem se može pronaći stvarno gotovo svaka žena.