ISKRENA GLUMICA

'Nikad se nisam naučila dobro našminkati'

02.09.2015 u 09:42

Bionic
Reading

Naomi Watts priznaje da je po pitanju šminkanja prava neznalica pa je u slobodno vrijeme najčešće bez ikakvog make-upa

Poznata glumica koju smo nedavno mogli vidjeti u filmu 'Insurgent' kaže da je po pitanju šminke prava neznalica.

Kako piše FemaleFirst, Naomi (46) se osjeća odlično kad je nenašminkana.

'Iskreno, nikad se nisam naučila dobro našminkati. Zato sam u slobodno vrijeme vrlo rijetko s make-upom na licu. Osim toga, na snimanjima često mjesecima moram nositi tešku šminku i jedva dočekam biti bez ičega na licu. Odlično se osjećam kad sam nenašminkana', rekla je Naomi.

Glumica je dodala da zbog svog posla veliku pozornost posvećuje temeljitom čišćenju lica, a posebno uživa u nježnim tretmanima i osvježavajućim maskama.

'Prije važne premijere volim otići na opuštajući tretman lica. Nakon toga se osjećam preporođeno i lijepo. To je moje tajno oružje za samopouzdanje', rekla je Naomi.

Glumica ističe da je njezin omiljeni kozmetički proizvod ruž L’Oreal’s Colour Riche u nježnoj ružičastoj nijansi, idealnoj za sve prigode.

Naomi se divi glumicama Julie Christie i Julianne Moore, za koje kaže da su lijepe u svakom pogledu. 'Ljepota nije samo ono što vidimo. Ona dolazi iznutra. Zato si npr. izgledam najljepše kad se dobro osjećam. Mislim da su za ljepotu ključni samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva samim sobom', rekla je Naomi.