ONE ZNAJU KAKO

Nikad niste prestari da isfurate ovih 13 modnih trendova namijenjenih mlađoj populaciji

17.02.2021 u 06:40

Bionic
Reading

Mnoge žene smatraju da se njihova garderoba mora mijenjati u skladu s njihovim godinama. No to je samo donekle točno. Možda mikrominice neće biti prvi odabir žena u šezdesetima, no to ne znači automatski da ne mogu nositi odjeću koju su nosile u mlađim danima. Jarke boje, šljokice, upečatljivi printovi, majice s natpisima, kratke hlače i puf rukavi samo su neki od aktualnih modnih trendova koje bismo rado češće viđali na ženama svih dobnih skupina, a ne samo onih u dvadesetima

Pogrešna je društveno uvriježena pretpostavka da su modni trendovi namijenjeni mladima. Zašto žene u zrelim godinama ne bi nosile robusne čizme s potplatom ili haljine s puf rukavima? Gdje piše da naše mame ne mogu biti seksi i da naše bake ne mogu nositi šljokice?

Potrebno je samo pronaći način na koji pojedini komad odjeće uklopiti u svoj stil odijevanja te ga prilagoditi godinama. Možda se ne možete zamisliti u dekoltiranoj bluzi ili sa sportskim bijelim čarapama, no kada vidite kako to rade modne profesionalke, postoji velika vjerojatnost da barem razmislite o toj mogućnosti.

Vodeće modne blogerice u 40-ima, 50-ima i 60-ima itekako znaju kako u svoje odjevne kombinacije uklopiti modne trendove namijenjene mlađoj populaciji.

Puf rukavi i volani

Predimenzionirane kragne

Robusne čizme s debelim potplatom

Seksi kardigani

Sportske čarape

Tregerice

Kratke hlače

Kožne hlače

Majice s printom

Šljokice

Dekoltirane bluze

Upečatljivi printovi

Ribarske kape