S OSMIJEHOM NA LICU

Nikad nije izgledala bolje, samoća joj godi

18.05.2017 u 14:01

Bionic
Reading

Poznata po besprijekornom stilu kojim se uspjela istaknuti kao jedna od najbolje odjevenih slavnih glumica, Naomi Watts i u dnevnom izdanju ništa ne prepušta slučaju

Nakon što je prošle godine u rujnu okončala dugogodišnju vezu s glumcem Lievom Schreiberom s kojim ima dvojicu sinova, Naomi Watts u potpunosti se posvetila karijeri i majčinstvu.

S osmijehom na licu, 48- godišnja holivudska diva uočena je u savršenom proljetnom izdanju tijekom boravka u New Yorku.

Modnu priču u proljetnom duhu, Naomi je stvorila haljinom upečatljive žute boje s cvjetnim uzorkom čiji je strukirani kroj naglasio njezinu skladnu liniju.

Više od pogleda na lepršav odabir haljine, zanimljiviji je glumičin odabir sandala koje stižu s raznobojnim remenčićima i stablinom blok petom, a potpisuje ih slavni dizajner obuće Pierre Hardy.

Da uspješno spaja naizgled nespojive komade, Naomi je potvrdila dodatkom skupocjene torbice modne kuće Chloe s cvjetnim uzorkom u smeđim tonovima. 

Naomi Watts
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o torbici imena Drew koja je netom nakon lansiranja uspjela zaraditi status 'it' modnog dodatka, a  u prodaji se nalazi za nešto više od 17 tisuća kuna.

  • +3
Naomi Watts Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža