VLATKA POKOS:

Nikad neću moći naći dečka, svi me se boje!

Bionic
Reading

Vlatka Pokos je zbog, kako kaže, medijskog cirkusa odlučila otići s Čiova gdje je bila gotovo cijelo ljeto

Atraktivna voditeljica i pjevačica kaže da joj je bilo neugodno kad je u vilu Marco Polo upala inspekcija jer ne skriva gdje ljetuje, a tamo je bila kod prijatelja, piše 24 sata

Pokos (40) uživala je na suncu u toplesu na plaži ispod vile na Čiovu koju su posjetili turistički inspektori, policija i novinari.

U vili Marco Polo provela je gotovo cijelo ljeto, a namjeravala je ondje ostati još desetak dana. No zbog, kako je naglasila, medijskog cirkusa, primorana je otići s Čiova, no nije htjela reći gdje će nastaviti ljetovanje.

'Bila sam kod prijatelja. Neugodno mi je jer se osjećam krivom zbog svega. Ne ostajem ovdje', rekla je Vlatka i dodala kako je glupost tvrdnja da ljetuje na crno jer već cijela Hrvatska zna u kojoj je vili na Čiovu. 

'U vili sam zbilja bila kod prijatelja, a ako moram i to reći – bila sam besplatno. Ovdje sam već gotovo dva mjeseca i ako ćemo iskreno, ja si ne mogu priuštiti dva mjeseca plaćenog odmora', rekla je za Večernji list Vlatka, dodavši da joj je žao što se oko cijelog slučaja zbog nje digla velika medijska prašina.

U šali je dodala će je sad svi izbjegavati.

'Nikad neću moći naći dečka. Svi me se boje. Nije lako biti Vlatka Pokos', nasmijala se pjevačica