JESENSKI SJAJ MANDY MOORE

Nikad ne razočara: Pokazala senzacionalnu haljinu, ali i novu boju kose za kojom će poludjeti brinete

15.08.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Zvijezda hit serije 'To smo mi', Mandy Moore poznata je po ležernom, nepretencioznom stilu. Na NBC-evoj večeri koja je okupila nominirane za ovogodišnju dodjelu televizijskih nagrada Emmy, lijepa glumica zablistala je u senzacionalnoj haljini asimetričnoga kroja, ali i pokazala novu nijansu kose kojom će narednih mjeseci brinete biti zaluđene

Američka glumica i pjevačica Mandy Moore, slavu je stekla ulogama u tinejdžerskim filmovima, a okušala se i u glazbenoj karijeri. Iza sebe ima propali brak s glazbenikom Ryanom Adamsom, tijekom kojeg je karijeru stavila na čekanje, no s ulogom u hit seriji 'To smo mi' (This Is Us) sve se promijenilo. Serija je postigla ogroman uspjeh, a Mandy Moore proživljava najuspješnije razdoblje, ne samo na poslovnom planu već i privatno.

Lijepa brineta uplovila je lani u bračnu luku s glazbenikom Taylorom Goldsmithom, a najavljuje i povratak u glazbene vode. Trenutačno promovira novu, četvrtu po redu sezonu svoje uspješne serije, a ove je godine nominirana i za prestižnu TV nagradu Emmy, i to u kategorije glavne glumice u dramskim serijama.

Svakim pojavljivanjem u javnosti 35-godišnja glumica uspijeva modno zablistati, a nije razočarala ni ovoga puta pojavivši se u odličnoj, pomalo edgy haljini, asimetričnog kroja, koja se kopča u struku i veže oko vrata. Crnu haljinu s panelima od cijele, sive i boje senfa, potpisuje uspješan američki modni dvojac Proenza Schouler.

Mandy Moore Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Uz chic haljinu Mandy Moore nosila je crne stiletto štikle u špic, koje se vežu oko zgloba i efektnu torbicu u istoj boji dizajnerice Lauren Santo Domingo, koja je ujedno suvlasnica i osnivačica trgovine i platforme Moda Operandi.

Mandy Moore je stajling inspiriran jeseni zaokružila nakitom Anite Ko i odličnom frizurom, nisko vezanim repom uz raspuštene pramenove. Pri tom je pokazala i novu nijansu kose, za koju sad već mnogi predviđaju da će biti veliki hit narednih mjeseci.

Nova boja kestenjastih je tonova, u toplim, bogatim čokoladno-smeđim tonovima i prožeta zlatnim pramenovima koji uokviruju lice.

'Sredina je kolovoza, ali nije rano razmišljati o jesenskim trendovima kad je boja kose u pitanju. Ova se nijansa zove 'jesenski sjaj' i prekrasne pristaje Mandy, ali i ostalim brinetama', kaže holivudska stilistica za kosu Nikki Lee, koja se brine za Mandynu kosu.